ActiveCampaign - tehokas markkinoinnin ja myynnin työkalu

ActiveCampaignin avulla rakennat monet markkinoinnin ja myynnin toimet yhden helppokäyttöisen järjestelmän alle.

Oletetaan, että olet saanut houkuteltua uuden prospektin sivustollesi tarjoten esimerkiksi hakukoneessa tai sosiaalisessa mediassa ratkaisua häntä askarruttavaan ongelmaan, jonka yrityksenne pystyy ratkaisemaan.

Tämän jälkeen alkaa modernissa markkinointi- ja myyntisuppilossa ActiveCampaignilla luodun automaatiokokonaisuuden vuoro.

Alla tiivistetty esimerkki miten prosessi jatkuisi.

  • Kävijästä pyritään konvertoimaan liidi erilaisten sivustolle upotettavien lomakkeiden ja liidimagneettien avulla (esim. ladattava opas, sarja ajastettuja sähköposteja tai videoita).
  • Liidille toimitetaan relevantteja sisältöjä ja opetetaan lisää millä keinoilla tämä saa ratkaistua ongelmansa.
  • Liidille kerrotaan oikeaan aikaan miksi juuri teidän yrityksenne on paras taho ratkaisemaan tämän ongelma.
  • Ilmoitetaan myynnille valmiiden taustatietojen kanssa, kun liidi on valmis kontaktoitavaksi ja kaupanteko kannattaa aloittaa.

Ota yhteyttä

Ikoni
Markkinoinnin automaatio

Automatisoi markkinoinnin ja myynnin rutiineja älykkäillä automaatioilla ja tehosta samalla ajankäyttöäsi. Päivitä dataa, laukaise drip-kampanjoita, tee automaatiopolkuja ja ehtoja, jalosta myynnin prosessia.

Ikoni
Myynti ja CRM

Avusta myyntiä automatisoiduilla toimilla perustuen moninaiseen kontaktien dataan kuten liidien pisteytykseen, sähköposteihin reagointiin, käyttäytymiseen verkkosivustollasi, statukseen ja aikaan myyntisuppilossa.

Ikoni
Sähköpostimarkkinointi

Automatisoi markkinoinnin ja myynnin rutiineja älykkäillä automaatioilla ja tehosta samalla ajankäyttöäsi. Päivitä dataa, laukaise drip-kampanjoita, tee automaatiopolkuja ja ehtoja, jalosta myynnin prosessia.

Ikoni
Monikanavainen viestintä

Sitouta ja aktivoi kontakteja useissa eri kanavissa. Konvertoi tehokkaammin liidejä ja luo vahvempia asiakassuhteita. Käytössäsi on sähköpostit, sivustoviestit ja Facebookin kustomoitu yleisö.

Ikoni
GDPR-yhteensopiva

ActiveCampaign avulla toteutat digitaalista markkinointia ja myyntiä GDPR-säännösten mukaisesti.

Ikoni
Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä ja kartoitetaan yhdessä miten markkinoinnin automaatio palvelee parhaiten yrityksenne tavoitteita.

Ota yhteyttä

ActiveCampaign palvelumme

Haitarin ikoni
Suunnitelmat ja sisällöt

Autamme suunnittelemaan tehokkaan markkinoinnin ja myynnin suppilon. Sparraamme sisältöjen kanssa ja autamme myös tarvittaessa konkreettisessa sisältöjen tuotannossa.

Haitarin ikoni
Teknologiaratkaisut

Toteutamme ActiveCampaignin avulla markkinoinnin ja myynnin automaatioratkaisut koko skaalalla, olipa kyseessä uuden järjestelmän käyttöönotto tai siirtyminen vanhasta uuteen.

Haitarin ikoni
Koulutus

Tarjoamme käyttökoulutusta ja sparrausta niin uusille kuin vanhoille ActiveCampaignin käyttäjille. Neuvomme uusimmat keinot ja autamme saamaan kaiken hyödyn irti työkalusta.

ActiveCampaign Certified Consultant

Asiantuntevaa palvelua

Digimoguli on ActiveCampaignin virallinen sertifioitu asiantuntija. Virallisen sertifikaatin saaminen vaatii syvällisen järjestelmäosaamisen lisäksi monipuolista kokemusta digitaalisesta markkinoinnista ja liiketoiminnan kehittämisestä teknologioiden avulla.

Virallisena sertifioituna konsulttina Digimogulilla on suora yhteys ActiveCampaignin tiimiin ja laajennettuihin tukipalveluihin. Kuulemme ensimmäisten joukossa uusista tulevista ominaisuuksista ja toiminnoista sekä pääsemme testaamaan niitä käytännössä ennen kuin ne ovat julkisia.

Voimme taata asiakkaillemme, että markkinoinnin ja myynnin automaatioiden suunnittelu, käyttöönotto ja koulutus tehdään ActiveCampaignin omien suositusten mukaisesti uusinta tietoutta hyödyntäen.

Mietitkö vielä markkinoinnin automaation käyttöönottoa? Olemme koonneet kattavan aloitusoppaan aiheen ympärille.

Ota yhteyttä