Haluaisitko enemmän asiakkaita ja myyntiä verkosta?

Digitaalinen markkinointi on tänä päivänä tärkeämpää kuin koskaan. On aika siirtää myyntiä verkkoon, investoida markkinointiin sekä automatisoida prosesseja. Panostamalla oikeisiin asioihin saat enemmän liidejä, yhteydenottoja, tarjouspyyntöjä, myyntiä ja pysyviä asiakkaita. Hyödynnä ilmainen alkukartoitus!

Ilmaisen alkukartoituksen prosessi:

  1. Jätä yhteydenottopyyntö
  2. Perehdymme teidän liiketoimintaan, verkkosivuihin ja markkinointiin
  3. Käydään tarvittavat kehityskohteet läpi 15 minuutin veloituksettomassa neuvontapuhelussa
  4. Annamme halutessasi tarjouksen kasvun palveluistamme

Pyydä alkukartoitus

Mahdollisia rahoitustapoja palveluihimme

Haitarin ikoni
Business Finlandin Innovaatioseteli

Innovaatioseteli on tarkoitettu pk-yrityksille, joilla on uusi kansainvälistä kasvupotentiaalia omaava tuote- tai palveluidea ja jonka eteenpäinviemiseksi yritys tarvitsee ulkopuolista osaamista. Innovaatiosetelin avulla on tarkoitus löytää yrityksille uusia avauksia liiketoimintansa kasvun tueksi ja kannustaa yrityksiä innovaatiotoiminnan piiriin.

Innovaatiosetelillä voit ostaa uutta tietoa ja osaamista yritykseesi. Setelin arvo on 6 200 euroa (5 000 euroa + alv), josta omarahoitusosuus on 1000 € + alv (riippumatta projektin koosta), mikä tulee maksaa suoraan palveluntuottajalle projektin päätyttyä. Kun palveluntuottaja on saanut omarahoitusosuuden suorituksen ja asiakas on raportoinut projektin, palveluntuottaja voi lähettää enintään 4000 € + alv. laskun Business Finlandiin.

Olemme Business Finlandin innovaatiosetelin hyväksytty palveluntarjoaja!

Haitarin ikoni
ELY-keskuksen yritysten kehittämispalvelut

ELY-keskuksen Konsultointi-palvelu on tarkoitettu toimintansa vakiinnuttaneille pk-yrityksille, jotka haluavat kasvaa ja kehittää toimintaansa. Toimiala- tai yhtiömuotorajoituksia ei ole. ELY-keskuksen palvelu auttaa vahvistamaan yrityksesi kilpailukykyä strategisella markkinoinnin ja asiakkuuksien suunnittelulla. Palvelu räätälöidään aina yrityksesi tarpeisiin.

Konsultoinnin kesto on 2–5 päivää kerrallaan, ja se maksaa yritykselle 325 € + alv/päivä. Konsultointia voi saada korkeintaan 15 päivää kolmen vuoden aikana.

Löydät meiltä ELY-keskuksen hyväksymän asiantuntijan!

Sinua palvelee laaja asiantuntijatiimi

Digimoguli Oy on vuonna 2015 perustettu valtakunnallisesti palveleva digitoimisto. Yritys työllistää asiantuntijoita Oulussa. Palvelukärkinä toimivat laadukkaiden verkkopalveluiden suunnittelu ja toteutus, digitaalisen markkinoinnin ja viestinnän palvelut.

Digimoguli on osa Myynninmaailmaa, joka on vuonna 2011 perustettu B2B- markkinointitoimisto. Vuonna 2020 molempien yhtiöiden yhteenlaskettu liikevaihto oli 2,8 milj. € ja yritykset työllistivät vakituisesti lähes 40 asiantuntijaa Seinäjoella, Tampereella ja Oulussa.

Myynninmaailman palvelutarjontaan kuuluvat muun muassa myynnin, markkinoinnin ja viestinnän suunnittelu, digitaalinen markkinointi, myynnin ja markkinoinnin automaatio sekä luovat ratkaisut. Myynninmaailma on I-Mediat Oy:n tytäryhtiö ja osa pörssinoteerattua Ilkka-Yhtymää.

Pyydä alkukartoitus