HubSpot - johtava järjestelmä markkinoinnin automaatioon

HubSpot on markkinoinninautomaatiojärjestelmä, joka on erityisen tunnettu tehokkuudestaan ja käyttäjäystävällisyydestään. Järjestelmä tarjoaa kaikenkokoisille yrityksille modernit työkalut myynnin ja markkinoinnin tehostamiseen sekä näiden yhteen nivoutumiseen.

HubSpotin etu on se, että kaikki tarvittava tieto ja työkalut on löydettävissä samasta paikasta. Tämä säästää niin aikaa kuin rahaakin, kun ei ole tarvetta ylläpitää ja käyttää useita eri ohjelmistoja samanaikaisesti.

HubSpot koostuu erilaisista osioista ja lisensseistä, joista kukin organisaatio voi valita omiin tarpeisiinsa sopivimman kokonaisuuden.

Ota yhteyttä

Ikoni
CRM ja myyntityökalut

Hoida ja ylläpidä asiakassuhteita, asiakastietoja ja seuraa asiakasviestintää. Kontaktoi oikeaan aikaan ja automatisoi kommunikaatiota.

Ikoni
Markkinoinnin työkalut

Yhtenäistä ja automatisoi markkinointia. Yhdistä myynnin ja markkinoinnin data jolloin kokonaiskuvan hallinta helpottuu.

Ikoni
Asiakaspalvelun työkalut

Pidä huolta organisaatiosi asiakassuhteista. Seuraa asiakkaan ongelmanratkaisun etenemistä. Kerää dataa onnistumisista ja kehityskohteista.

Ikoni
GDPR-yhteensopiva

HubSpotin avulla toteutat digitaalista markkinointia ja myyntiä GDPR-säännösten mukaisesti.

HubSpot-palvelumme

Haitarin ikoni
Suunnitelmat ja sisällöt

Autamme suunnittelemaan tehokkaan markkinoinnin ja myynnin mallin. Sparraamme sisältöjen kanssa ja autamme myös tarvittaessa konkreettisessa sisältöjen tuotannossa.

Haitarin ikoni
Teknologiaratkaisut

Toteutamme HubSpotin avulla markkinoinnin ja myynnin automaatioratkaisut, olipa kyseessä HubSpotin käyttöönotto tai nykyisen järjestelmän tehokkaampi hyödyntäminen.

Haitarin ikoni
Koulutus

Tarjoamme käyttökoulutusta ja sparrausta niin uusille kuin vanhoille HubSpotin käyttäjille. Neuvomme uusimmat keinot ja autamme saamaan kaiken hyödyn irti työkalusta.

Olemme HubSpot Platinium -kumppani

Asiantuntevaa palvelua

Kuulumme nyt Suomessa emoyhtiömme, Myynninmaailman kautta harvojen ja valittujen joukkoon, jonka HubSpot on hyväksynyt HubSpot Platinium -kumppanikseen.

Mitä HubSpot Platinium -kumppanuus tarkoittaa sinulle asiakkaanamme?

  • Saat meiltä asiantuntevaa apua myynnin ja markkinoinnin automaatioon, HubSpotiin ja inbound-markkinointiin liittyvissä asioissa.
  • Asiantuntijamme ovat sertifioituja HubSpot-asiantuntijoita.
  • Käytössämme ovat omat HubSpot-yhteyshenkilöt. Heidän kauttaan takaamme nopean avun ongelmatilanteissa.
  • Voimme tarjota jokaiselle yritykselle räätälöityjä HubSpot-tuotepaketteja.
  • Saamme ensimmäisten joukossa tiedon HubSpotin uusista palveluista ja ominaisuuksista.
  • Käymme säännöllisesti HubSpotin kumppaneille tarkoitetuissa koulutuksissa ja tapahtumissa hakemassa lisäoppia.

Mietitkö vielä markkinoinnin automaation käyttöönottoa? Olemme koonneet kattavan aloitusoppaan aiheen ympärille.

Ota yhteyttä