Markkinointikampanjat

Digimogulin toteuttamat yksittäiset markkinointikampanjat ovat mainio ratkaisu silloin, kun tarvitset avuksesi vankkaa kokemusta, tuoretta näkemystä ja lyhytaikaista markkinointiresurssia. Toteutamme kampanjoita tarpeesi mukaan kaikissa digitaalisen markkinoinnin kanavissa.

Yksittäiset kampanjat tehokkaasti

Markkinointikampanjat ovat tietyn tavoitteen saavuttamiseksi suunniteltuja markkinointitoimenpiteiden sarjoja ja yleensä osa isompaa markkinointikokonaisuutta. Kampanjalla on selkeästi määriteltävissä alku ja loppu, mikä erottaa sen pidempiaikaisesta markkinointikumppanuudesta. Me olemme mielellämme apunasi, kun yksittäinen markkinointikampanja kaipaa toteuttajaa. Mikäli omat resurssinne ovat rajalliset, Digimoguli vie yksittäiset kampanjat tehokkaasti maaliin.

Ota yhteyttä

Digimoguli toteutti menestyksekkäästi kahtena vuonna Vauhtipuiston kausikorttien ennakkomyynnin kampanjan. Tavoitteet ylitettiin molemmilla kerroilla.

Kalle Komulainen, yrittäjä, Vauhtipuisto

Markkinointikampanjan sisällöntuotanto

Markkinointikampanjan toteutuksessa tarvitaan erilaisia sisältöjä, kuten tekstejä, kuvia ja videoita, jotka ovat yrityksen visuaalisen ilmeen ja viestintätyylin mukaisia. Digimoguli käyttää joko asiakkaan omia materiaaleja tai tuottaa sovitusti uusia sisältöjä kampanjaa varten. Meiltä löytyy sekä graafista osaamista, videotuotannon osaamista että kokemusta tekstisisältöjen tuotannosta.

Markkinointikampanjan toteutus

Käydään läpi kampanjan tarkoitus ja tavoite.

Määritellään kohderyhmä.

Valitaan tavoitteenmukaiset markkinointikanavat.

Tuotetaan kampanjan sisällöt tarvittaessa.

Toteutetaan kampanja.

Raportoidaan tulokset.

Monikanavaisen markkinoinnin hyödyt

Markkinointi useassa eri kanavassa yhtä aikaa tuottaa yleensä paremman lopputuloksen, kuin yhdessä kanavassa toteutettu kampanja. Potentiaaliset asiakkaat viettävät usein aikaa monien eri markkinointikanavien vaikutuspiirissä ja eri ympäristöissä toistuva viesti toimii tehokkaasti. Markkinointikanavat tukevat toisiaan ja tehostavat markkinointiviestin perillemenoa. Jos valitaan vain yksi markkinointikanava, voi osa toivotusta kohderyhmästä jäädä tavoittamatta. Jotkut potentiaaliset asiakkaat eivät käytä ollenkaan tiettyä kanavaa, joten siinä kanavassa oleva viesti jää heiltä kokonaan näkemättä.

Digimoguli pitää langat käsissä

Monikanavainen markkinointikampanja ja sen tulosten seuraaminen vaatii hyvän suunnitelman ja riittävästi resursseja. Me keskitymme kampanjaasi silloin, kun et itse ehdi pidellä kaikkia lankoja käsissäsi.

Oletko valmis pääsemään tavoitteisiin ja niiden yli? Ota rohkeasti yhteyttä!

Ota yhteyttä