Yksilöllisiä ja tarkkaan analysoituja ratkaisuja

Verkkosivut- ja kaupat

Tapamme toimia

Referenssit

Valitse haluamasi palvelu

Ikoni
WordPress-verkkosivut

Suunnitteletko verkkosivu-uudistusta? Toteutamme laadukkaita ja kustomoituja WordPress-sivustoja. Kaikki sivustomme sisältävät yksilöllisen mobiiliystävällisen designin, hakukoneoptimoidun tekniikan sekä nopeat palvelinratkaisut.

Lue lisää

Ikoni
WooCommerce-verkkokauppa

Perustamassa uutta verkkokauppaa? Toteutamme helposti ylläpidettäviä ja räätälöityjä verkkokauppoja niin kotimaisille kuin kansainvälisille markkinoille.

Lue lisää

Ikoni
Ylläpito

Avoimen lähdekoodin ratkaisuissa aktiivinen ylläpito on tärkeää, jotta vältytään ikäviltä tilanteilta. Ylläpitopalvelumme sisältää päivittäiset varmuuskopiot, järjestelmän ja lisäosien päivitykset sekä nopean reagoinnin tietoturva-asioissa.

Miksi ja miten?

Ikoni
Aloitetaanko?

Ota yhteyttä ja aloitetaan keskustelu verkkopalvelunne kehittämisestä.

Ota yhteyttä

Tapamme toimia

Lähtötilanteen kartoitus ja asiakaskokemuksen muotoilu

Analysoimme olemassa olevaa dataa ja muotoilemme tavoitteita vastaavat palvelupolut verkkoon. Toimivan verkkopalvelun rakentaminen lähtee tavoitteista ja asiakaskunnan ajattelun sekä toimintatavan ymmärtämisestä. Ensiarvoisen tärkeää on vastata sitä toimintamallia, jota ihmiset noudattavat, kun he asioivat verkossa.

Sisältösuunnittelu

Tuotamme sisällön, joka puhuttelee asiakkaita ostopolun eri vaiheissa. Ammattimaisesti tuotetun hakukoneoptimoidun sisällön merkitystä ei voi olla korostamatta liikaa. On tärkeää keskittyä palvelujen ja tuotteiden tuottamaan arvoon, faktoja unohtamatta.

Käyttöliittymä ja design

Suunnittelemme sujuvan ja loogisen käytettävyyden eri päätelaitteille. Käyttökokemus sekä palvelun visuaalisuuden tuottama fiilis ovat olennaisia asioita brändin uskottavuudelle. Laadukas UX/UI/GUI-design tarkoittaa onnistunutta asiakaskokemusta. Tämä on ratkaisevan tärkeä tekijä, oli kyseessä mikä tahansa verkkopalvelu tai sovellus.

Verkkopalvelun toteutus

Olemme erikoistuneet WordPress- ja WooCommerce-toteutuksiin, mutta viemme osaamistamme jatkuvasti eteenpäin. Teknologia kehittyy valtavin harppauksin. Kun projektiin valitaan optimaaliset ratkaisut, saadaan aikaan pitkäikäinen kokonaisuus.

Jatkokehitys ja ylläpito

Määritämme mittarit ja luomme toiminnallisuudet, joiden pohjalta kokonaisuutta kehitetään jatkuvasti tehokkaammaksi. Verkossa mikään ei ole ikinä valmis. Tuloksellinen liiketoiminta vaatii sen, että verkkopalvelun toimintaa parannetaan säännöllisesti.

Toteuttamiamme verkkopalveluja

Digimoguli valikoitui kumppaniksi tarvetta vastaavan tarjouksen, tarjonnan kattavuuden ja erinomaisen maineensa ansiosta.

Jon Catani, toimitusjohtaja, Man in Van

Keinoja verkkopalvelun kehitykseen

Haitarin ikoni
Verkkopalvelun konseptointi

Toimivan ja hyvin suunnitellun asiakaslähtöisen verkkopalvelun merkitys korostuu entisestään, kun kaikki yritykset siirtyvät verkkoon ja haluavat erottua toisistaan. Onnistunut toteutus vaatii kuitenkin perinpohjaista suunnittelua.

Lue lisää

Haitarin ikoni
Suorituskyvyn parantaminen

Nopeutamme sivuston toimintaa pakkaamalla sivuston suurimmat resurssit häviöttömästi ja tehostaen sivuston käyttämää välimuistitusta. Sivustoilla otetaan myös käyttäjää ennakoivia teknologioita käyttöön, jolloin sivusto tuntuu merkittävästi nopeammalta käyttää todelliselle vierailijalle.

Lue lisää

Haitarin ikoni
Saavutettavuustutkimus

Saavutettavuus on tärkeää, sillä jopa yli miljoonalla suomalaisella on erityisiä haasteita tai rajoitteita, olivatpa me sitten pysyviä, väliaikaisia tai hetkellisiä. Saavutettavista verkkopalveluista hyötyvät kaikki käyttäjät, sillä ne ovat selkeitä käyttää ja helposti ymmärrettävissä.

Lue lisää

Verkkosivustoja ja -kauppoja eri kokoisiin tarpeisiin

Toteutamme laadukkaita WordPress-sivustoja ja WooCommerce-verkkokauppoja. Kaikki toteutukset sisältävät yksilöllisen brändiä vahvistavan designin, myyntiä tukevan rakenteen, hakukoneystävällisen tekniikan ja nopeat palvelinratkaisut.

Man in Van

Yli 500 paikallista kumppania, noin 40 valtakunnallista asiakasta, yli 2500 asiakaskohdetta ja 10 000 toimeksiantoa vuodessa! Loimme yritykselle sisältöstrategian, autoimme sisällöissä ja toteutimme verkkosivuston.

Lue lisää

Herman IT

Herman IT tuottaa joustavia datanhallinnan ja datan turvaamisen palveluita. Suunnittelimme yritykselle verkkosivuston ja monipuoliset sisältöelementit, joilla asiakas voi itse rakentaa lisää sivuja.

hermanit.fi

Rantek

Rantek on sähköteollisuuden laitevalmistaja: sen huippuosaamista ovat käämintä, koneistus ja laitekokoonpanot sekä monipuoliset räätälöitävät ratkaisut. Uudistimme yritykselle verkkosivuston.

rantek.fi

Ledistys

Ledistys Oy on kotimainen LED-valaisinten suunnitteluun, valmistukseen ja myyntiin erikoistunut yhtiö. Toteutimme yritykselle verkkosivu-uudistuksen.

ledistys.fi

Verkotan

Verkotan on testauslaboratorio, joka tarjoaa kattavan valikoiman langattoman testauksen palveluita. Toteutimme yritykselle visuaalisesti näyttävät ja teknisesti huippuunsa viritetyt verkkosivut.

verkotan.com

Nukute

Nukute kehittää ratkaisuja uniapnean diagnosointiin. Toteutimme yritykselle modernin verkkosivuston.

nukute.com

Reta-Myynti

Reta-Myynti myy käytettyjä ravintola- ja suurkeittiölaitteita sekä -kalusteita. Toteutimme yritykselle verkkokaupan.

reta-myynti.fi

Streamsave

Streamsave auttaa säästämään vettä ja energiaa sekä rahaa ja ympäristöä. Toteutimme yritykselle kansainvälisen verkkosivuston ja -kaupan.

streamsave.fi

Mekaner

Mekaner on liikkuvan kaluston lämmönsäätölaitteisiin erikoistunut yritys Oulun alueella. Toteutimme yritykselle mobiilioptimoidun verkkosivuston.

mekaner.com

Levypinta Finland

Levypinta Finland Oy on erikoistunut laminaattipintaisten kalustelevyjen valmistukseen. Teimme yritykselle modernin ja selkeälinjaisen verkkosivu-uudistuksen.

levypinta.fi

Asianajotoimisto Castrén & Castrén

Asianajotoimisto Castrén & Castrén Oy on tarjonnut taitavaa ja tehokasta asianajoa Oulussa jo yli 30 vuoden ajan. Toteutimme yritykselle verkkosivuston ja vastasimme sisällön suunnittelusta.

castren.org

Aino Health

Aino Health tarjoaa terveys- ja työkykyjohtamisen ratkaisuja yrityksille. Vastasimme sijoittajasivuston teknisestä toteutuksesta Ritanen, Kormano & Co:n suunnittelemassa ja johtamassa projektissa.

investors.ainohealth.com

Transser

Transser on betonin ja kiviaineksen kuljetukseen sekä raskaskonehuoltoon erikoistunut yritys. Nykyaikaistimme yrityksen verkkosivuston.

transser.fi

EAM Autokorjaamo

EAM Autokorjaamo on täyden palvelun autokorjaamo ja automaalaamo Espoossa. Uudistimme yrityksen sivuston mobiiliystävälliseksi.

eam-autokorjaamo.fi

Tarmo-Rakenne

Tarmo-Rakenne on Oulun vanhin talonrakennusyritys. Uudistimme yrityksen verkkosivuston Nortasticin suunnitteleman brändiuudistuksen yhteydessä.

tarmo-rakenne.fi

Senra Group

Suunnittelimme Senra Groupille uuden yritysidentiteettin ja verkkosivut. Lopputuloksena selkeyttä ja segmentointia.

Lue lisää

Siroauto

Siroauto on ainoa kolmen tähden kolarikorjaamo Keski-Suomessa. Uudistimme yrityksen verkkosivuston vastaamaan tämän päivän asiakkaan tarpeita.

siroauto.fi

Devolution

Devolution tarjoaa ohjelmistokehitykseen alan tyypillisistä käytännöstä poikkeavan konseptin. Suunnittelimme yritykselle verkkosivuston.

devolution.fi