Yksilöllisiä ja tarkkaan analysoituja ratkaisuja

Verkkosivut- ja kaupat

Tapamme toimia

Referenssit

Palvelut

Ikoni
WordPress-verkkosivut

Suunnitteletko verkkosivu-uudistusta? Toteutamme täysin kustomoituja WordPress-ratkaisuja. Kiinnitämme erityistä huomiota sivuston tuloksellisuuteen, yksilölliseen designiin, hakukonenäkyvyyteen, tietoturvaan ja sivuston nopeuteen.

Ikoni
WooCommerce-verkkokauppa

Perustamassa uutta verkkokauppaa? Toteutamme laadukkaita verkkokauppoja niin kotimaisille kuin kansainvälisille markkinoille. Halutessasi kaupan myyntiä voidaan kasvattaa esimerkiksi markkinoinnin automaatioiden avulla.

Ikoni
Web-sovellukset

Onko mielessäsi räätälöity web-sovellus, jossa hyödynnetään Reactia, Angularia tai muita kehittyneempiä teknologioita? Ota meihin yhteyttä ja keskustellaan asiasta lisää.

Ikoni
Konsultointi

Ratkaisemme teknologiaan ja dataan liittyvät ongelmat, autamme kirkastamaan tavoitteet ja valvomme projektien läpivientiä.

Tapamme toimia

Lähtötilanteen kartoitus ja asiakaskokemuksen muotoilu

Analysoimme olemassa olevaa dataa ja muotoilemme tavoitteita vastaavat palvelupolut verkkoon. Toimivan verkkopalvelun rakentaminen lähtee tavoitteista ja asiakaskunnan ajattelun sekä toimintatavan ymmärtämisestä. Ensiarvoisen tärkeää on vastata sitä toimintamallia, jota ihmiset noudattavat, kun he asioivat verkossa.

Sisältösuunnittelu

Tuotamme sisällön, joka puhuttelee asiakkaita ostopolun eri vaiheissa. Ammattimaisesti tuotetun hakukoneoptimoidun sisällön merkitystä ei voi olla korostamatta liikaa. On tärkeää keskittyä palvelujen ja tuotteiden tuottamaan arvoon, faktoja unohtamatta.

Käyttöliittymä ja design

Suunnittelemme sujuvan ja loogisen käytettävyyden eri päätelaitteille. Käyttökokemus sekä palvelun visuaalisuuden tuottama fiilis ovat olennaisia asioita brändin uskottavuudelle. Laadukas UX/UI/GUI-design tarkoittaa onnistunutta asiakaskokemusta. Tämä on ratkaisevan tärkeä tekijä, oli kyseessä mikä tahansa verkkopalvelu tai sovellus.

Verkkopalvelun toteutus

Olemme erikoistuneet WordPress- ja WooCommerce-toteutuksiin, mutta viemme osaamistamme jatkuvasti eteenpäin. Teknologia kehittyy valtavin harppauksin. Kun projektiin valitaan optimaaliset ratkaisut, saadaan aikaan pitkäikäinen kokonaisuus.

Jatkokehitys ja ylläpito

Määritämme mittarit ja luomme toiminnallisuudet, joiden pohjalta kokonaisuutta kehitetään jatkuvasti tehokkaammaksi. Verkossa mikään ei ole ikinä valmis. Tuloksellinen liiketoiminta vaatii sen, että verkkopalvelun toimintaa parannetaan säännöllisesti.

Asiakkaitamme