Woocommerce-verkkokauppa yrityksellesi

WooCommerce-verkkokauppa soveltuu useille eri toimialoille verkkokauppa-alustaksi, sillä se tarjoaa kattavat räätälöintimahdollisuudet sekä on myös käyttäjäystävällinen, turvallinen, luotettava ja helposti ylläpidettävä. Toteutamme WooCommerce-verkkokauppoja kustomoidusti asiakkaidemme tarpeisiin.

WooCommerce-verkkokauppa toteutetaan yrityksesi liiketoimintatavoitteista mahdollisimman loogiseksi – ja myyntiä tuottaviksi. Asiantuntijamme suunnittelevat verkkokauppatoteutuksen yrityksen brändiä tukevaksi. Kauppa henkii luotettavuutta sekä käyttökokemus ja ostopolku on hiottu sujuvaksi. Toteutus tehdään WordPress-julkaisujärjestelmän päälle.

Verkkokauppatoteutus pitää sisällään yleensä nämä asiat:

 • Määrittelytyöpaja: käydään läpi verkkokaupan keskeiset tavoitteet
 • Yksilöllinen tekninen toteutus
 • Verkkokaupan käyttäjäkokemuksen (UX) ja käyttöliittymän (UI) suunnittelu
 • Design, visuaalinen suunnittelu
 • Kaikki päätelaitteet huomioiva kustomoitu tekninen toteutus
 • Nopeat palvelinratkaisut
 • Tuotetietojen syöttäminen ja optimointi hakukoneita varten (SEO)
 • Verkkokaupan hakusanamainonta (SEM)
 • Analytiikan kytkeminen verkkokauppaan
 • Jatkokehitys kerätyn datan pohjalta
 • WooCommerce-huolenpito

WooCommerce-verkkokauppa: toteutus, koulutus ja huolenpito

Mikäli et ole aivan sinut tuotetietojen syöttämisessä ja verkkokaupan perusylläpidossa, koulutamme verkkokaupan parissa työskentelevät yrityksesi henkilöt WooCommerce-verkkokaupan ylläpitoon. Sen lisäksi, että saat koulutuksen kauttamme, voit jättää huolehdittavaksemme myös verkkokaupan tietoturvaan ja muihin päivityksiin liittyvät yksityiskohdat.

Verkkokauppa vaatii jatkuvaa huolenpitoa erityisesti tietoturvan osalta, joten sitä ei kannata yrittää tehdä itsenäisesti. Kun toteutat verkkokaupan, saat halutessasi meiltä siihen kattavan huolenpitopalvelun. Vastaamme silloin tärkeistä päivityksistä ja tietoturvasta sovitulla tavalla ja reagoimme aina tarpeen vaatiessa. Kannattaa muistaa, että verkkokaupan kaatuminen tuo usein konkreettia tulonmenetyksiä yrityksen liiketoimintaan.

Tarvitsetko verkkokaupan?

Oletko perustamassa verkkokauppaa? Toteutamme helposti ylläpidettäviä ja räätälöityjä verkkokaupparatkaisuja kotimaisille että kansainvälisille markkinoille. Asiantuntijamme auttavat myös verkkokaupan julkaisun jälkeen tarvittavissa markkinointitoimenpiteissä. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous.

Ota yhteyttä

Verkkosivustoja ja -kauppoja eri kokoisiin tarpeisiin

Toteutamme laadukkaita WordPress-sivustoja ja WooCommerce-verkkokauppoja. Kaikki toteutukset sisältävät yksilöllisen brändiä vahvistavan designin, myyntiä tukevan rakenteen, hakukoneystävällisen tekniikan ja nopeat palvelinratkaisut.

Man in Van

Yli 500 paikallista kumppania, noin 40 valtakunnallista asiakasta, yli 2500 asiakaskohdetta ja 10 000 toimeksiantoa vuodessa! Loimme yritykselle sisältöstrategian, autoimme sisällöissä ja toteutimme verkkosivuston.

Lue lisää

Herman IT

Herman IT tuottaa joustavia datanhallinnan ja datan turvaamisen palveluita. Suunnittelimme yritykselle verkkosivuston ja monipuoliset sisältöelementit, joilla asiakas voi itse rakentaa lisää sivuja.

hermanit.fi

Rantek

Rantek on sähköteollisuuden laitevalmistaja: sen huippuosaamista ovat käämintä, koneistus ja laitekokoonpanot sekä monipuoliset räätälöitävät ratkaisut. Uudistimme yritykselle verkkosivuston.

rantek.fi

Ledistys

Ledistys Oy on kotimainen LED-valaisinten suunnitteluun, valmistukseen ja myyntiin erikoistunut yhtiö. Toteutimme yritykselle verkkosivu-uudistuksen.

ledistys.fi

Verkotan

Verkotan on testauslaboratorio, joka tarjoaa kattavan valikoiman langattoman testauksen palveluita. Toteutimme yritykselle visuaalisesti näyttävät ja teknisesti huippuunsa viritetyt verkkosivut.

verkotan.com

Nukute

Nukute kehittää ratkaisuja uniapnean diagnosointiin. Toteutimme yritykselle modernin verkkosivuston.

nukute.com

Reta-Myynti

Reta-Myynti myy käytettyjä ravintola- ja suurkeittiölaitteita sekä -kalusteita. Toteutimme yritykselle verkkokaupan.

reta-myynti.fi

Streamsave

Streamsave auttaa säästämään vettä ja energiaa sekä rahaa ja ympäristöä. Toteutimme yritykselle kansainvälisen verkkosivuston ja -kaupan.

streamsave.fi

Mekaner

Mekaner on liikkuvan kaluston lämmönsäätölaitteisiin erikoistunut yritys Oulun alueella. Toteutimme yritykselle mobiilioptimoidun verkkosivuston.

mekaner.com

Levypinta Finland

Levypinta Finland Oy on erikoistunut laminaattipintaisten kalustelevyjen valmistukseen. Teimme yritykselle modernin ja selkeälinjaisen verkkosivu-uudistuksen.

levypinta.fi

Asianajotoimisto Castrén & Castrén

Asianajotoimisto Castrén & Castrén Oy on tarjonnut taitavaa ja tehokasta asianajoa Oulussa jo yli 30 vuoden ajan. Toteutimme yritykselle verkkosivuston ja vastasimme sisällön suunnittelusta.

castren.org

Aino Health

Aino Health tarjoaa terveys- ja työkykyjohtamisen ratkaisuja yrityksille. Vastasimme sijoittajasivuston teknisestä toteutuksesta Ritanen, Kormano & Co:n suunnittelemassa ja johtamassa projektissa.

investors.ainohealth.com

Transser

Transser on betonin ja kiviaineksen kuljetukseen sekä raskaskonehuoltoon erikoistunut yritys. Nykyaikaistimme yrityksen verkkosivuston.

transser.fi

EAM Autokorjaamo

EAM Autokorjaamo on täyden palvelun autokorjaamo ja automaalaamo Espoossa. Uudistimme yrityksen sivuston mobiiliystävälliseksi.

eam-autokorjaamo.fi

Tarmo-Rakenne

Tarmo-Rakenne on Oulun vanhin talonrakennusyritys. Uudistimme yrityksen verkkosivuston Nortasticin suunnitteleman brändiuudistuksen yhteydessä.

tarmo-rakenne.fi

Senra Group

Suunnittelimme Senra Groupille uuden yritysidentiteettin ja verkkosivut. Lopputuloksena selkeyttä ja segmentointia.

Lue lisää

Siroauto

Siroauto on ainoa kolmen tähden kolarikorjaamo Keski-Suomessa. Uudistimme yrityksen verkkosivuston vastaamaan tämän päivän asiakkaan tarpeita.

siroauto.fi

Devolution

Devolution tarjoaa ohjelmistokehitykseen alan tyypillisistä käytännöstä poikkeavan konseptin. Suunnittelimme yritykselle verkkosivuston.

devolution.fi