WordPress-verkkosivut yrityksellesi

WordPress-verkkosivut ja niihin liittyvät suunnittelu-, kehitys-, ylläpito- ja huolenpitotyöt ovat meillä päivittäistä asiantuntijatyötämme. Digimoguli on toteuttanut verkkosivu-uudistuksia lukemattomille eri toimialoille – teollisuudesta pörssiyhtiöihin ja kaikkea siltä väliltä. Olipa liiketoimintasi fokus sitten B2B- tai B2C-sektoreilla, suunnittelemme tarpeisiisi soveltuvat laadukkaat verkkosivut.

WordPress on julkaisualustana joustava, joten tarpeen vaatiessa siihen on mahdollista integroida mukaan erilaisia järjestelmiä ja rajapintoja, kuten  CRM ja markkinoinnin automaatio. WordPressin yhteyteen voidaan toteuttaa myös WooCommerce-verkkokauppa.

Meidän tekemissä verkkosivu-uudistuksissa WordPress-verkkosivut on helppo räätälöidä yrityksesi liiketoiminnan kannalta mahdollisimman toimiviksi ja tuloksellisiksi. Suunnittelemme ennen kaikkea verkkosivustosi loppuasiakkaiden näkökulma ja käyttökokemus huomioiden. Juuri sillä on merkitystä, että asiakkaasi – nykyiset ja tulevat – viihtyvät verkkosivuillasi.

WordPress-verkkosivut, huolenpitoa myös julkaisun jälkeen

Verkkosivustoa ei kannata missään nimessä jättää oman onnensa varaan julkaisun jälkeen – harva osaa huolehtia sivuston tärkeistä päivityksistä ja tietoturvasta itsenäisesti. Digimoguli onkin kehittänyt pitkälle automatisoidun ja turvallisen menetelmän huolehtia WordPress-verkkosivujen päivityksistä, tietoturvasta ja muista olennaisista yksityiskohdista, joten sinä voit keskittyä ydinliiketoimintaasi.

Kun toteutat verkkosivut, saat meiltä huolenpitopalvelun valmiiksi paketoituna erilaisiin tarpeisiin. Huolenpitomme kattaa juuri sen, minkä perinteiset webhotellit jättävät tavallisesti sinun vastuullesi. Usein vielä tietämättäsi.

Digimogulilta WordPress-verkkosivut

Verkkosivu-uudistus pitää sisällään yleensä seuraavat asiat:

  • Määrittelytyöpaja: käydään läpi verkkosivuston liiketoiminnalliset tavoitteet
  • Sisältösuunnittelu ja tuotanto
  • Käyttäjäkokemuksen (UX) ja käyttöliittymän (UI) suunnittelu
  • Design, visuaalinen suunnittelu
  • Kaikki päätelaitteet huomioiva kustomoitu tekninen toteutus
  • Nopeat palvelinratkaisut
  • Hiottu hakukonenäkyvyys (SEO): teknologia ja sisältö
  • Sivuston jatkokehitys datan pohjalta pohjalta
  • WordPress-huolenpito

Verkkosivu-uudistus ajankohtainen yrityksessäsi? Ota yhteyttä ja pyydä tarjous korkealaatuisesta WordPress-verkkosivustosta.

Ota yhteyttä

Olemme todella tyytyväisiä lopputulokseen. Saimme Digimogulilta sellaisen kokonaispalvelun, jota haimme. Syntynyt sivusto vastasi toiminnallisuuksiltaan, ilmeeltään ja sisällöltään juuri sitä, mitä lähdimme tavoittelemaan.

Jon Catani, toimitusjohtaja, Man in Van

Verkkosivustoja ja -kauppoja eri kokoisiin tarpeisiin

Toteutamme laadukkaita WordPress-sivustoja ja WooCommerce-verkkokauppoja. Kaikki toteutukset sisältävät yksilöllisen brändiä vahvistavan designin, myyntiä tukevan rakenteen, hakukoneystävällisen tekniikan ja nopeat palvelinratkaisut.

Man in Van

Yli 500 paikallista kumppania, noin 40 valtakunnallista asiakasta, yli 2500 asiakaskohdetta ja 10 000 toimeksiantoa vuodessa! Loimme yritykselle sisältöstrategian, autoimme sisällöissä ja toteutimme verkkosivuston.

Lue lisää

Herman IT

Herman IT tuottaa joustavia datanhallinnan ja datan turvaamisen palveluita. Suunnittelimme yritykselle verkkosivuston ja monipuoliset sisältöelementit, joilla asiakas voi itse rakentaa lisää sivuja.

hermanit.fi

Rantek

Rantek on sähköteollisuuden laitevalmistaja: sen huippuosaamista ovat käämintä, koneistus ja laitekokoonpanot sekä monipuoliset räätälöitävät ratkaisut. Uudistimme yritykselle verkkosivuston.

rantek.fi

Ledistys

Ledistys Oy on kotimainen LED-valaisinten suunnitteluun, valmistukseen ja myyntiin erikoistunut yhtiö. Toteutimme yritykselle verkkosivu-uudistuksen.

ledistys.fi

Verkotan

Verkotan on testauslaboratorio, joka tarjoaa kattavan valikoiman langattoman testauksen palveluita. Toteutimme yritykselle visuaalisesti näyttävät ja teknisesti huippuunsa viritetyt verkkosivut.

verkotan.com

Nukute

Nukute kehittää ratkaisuja uniapnean diagnosointiin. Toteutimme yritykselle modernin verkkosivuston.

nukute.com

Reta-Myynti

Reta-Myynti myy käytettyjä ravintola- ja suurkeittiölaitteita sekä -kalusteita. Toteutimme yritykselle verkkokaupan.

reta-myynti.fi

Streamsave

Streamsave auttaa säästämään vettä ja energiaa sekä rahaa ja ympäristöä. Toteutimme yritykselle kansainvälisen verkkosivuston ja -kaupan.

streamsave.fi

Mekaner

Mekaner on liikkuvan kaluston lämmönsäätölaitteisiin erikoistunut yritys Oulun alueella. Toteutimme yritykselle mobiilioptimoidun verkkosivuston.

mekaner.com

Levypinta Finland

Levypinta Finland Oy on erikoistunut laminaattipintaisten kalustelevyjen valmistukseen. Teimme yritykselle modernin ja selkeälinjaisen verkkosivu-uudistuksen.

levypinta.fi

Asianajotoimisto Castrén & Castrén

Asianajotoimisto Castrén & Castrén Oy on tarjonnut taitavaa ja tehokasta asianajoa Oulussa jo yli 30 vuoden ajan. Toteutimme yritykselle verkkosivuston ja vastasimme sisällön suunnittelusta.

castren.org

Aino Health

Aino Health tarjoaa terveys- ja työkykyjohtamisen ratkaisuja yrityksille. Vastasimme sijoittajasivuston teknisestä toteutuksesta Ritanen, Kormano & Co:n suunnittelemassa ja johtamassa projektissa.

investors.ainohealth.com

Transser

Transser on betonin ja kiviaineksen kuljetukseen sekä raskaskonehuoltoon erikoistunut yritys. Nykyaikaistimme yrityksen verkkosivuston.

transser.fi

EAM Autokorjaamo

EAM Autokorjaamo on täyden palvelun autokorjaamo ja automaalaamo Espoossa. Uudistimme yrityksen sivuston mobiiliystävälliseksi.

eam-autokorjaamo.fi

Tarmo-Rakenne

Tarmo-Rakenne on Oulun vanhin talonrakennusyritys. Uudistimme yrityksen verkkosivuston Nortasticin suunnitteleman brändiuudistuksen yhteydessä.

tarmo-rakenne.fi

Senra Group

Suunnittelimme Senra Groupille uuden yritysidentiteettin ja verkkosivut. Lopputuloksena selkeyttä ja segmentointia.

Lue lisää

Siroauto

Siroauto on ainoa kolmen tähden kolarikorjaamo Keski-Suomessa. Uudistimme yrityksen verkkosivuston vastaamaan tämän päivän asiakkaan tarpeita.

siroauto.fi

Devolution

Devolution tarjoaa ohjelmistokehitykseen alan tyypillisistä käytännöstä poikkeavan konseptin. Suunnittelimme yritykselle verkkosivuston.

devolution.fi