Hyvin suunniteltu ja toteutettu video kertoo minuutissa saman informaation, jonka lukemiseen kuluu yli 10 kertaa pidempi aika. Videotuotannon avulla tarina saadaan kerrottua niin, että se jättää jälkensä ihmisten mieliin. Niinpä joka vuosi suurempi osa verkkoon tuotettavasta sisällöstä on videota.

Hoidamme videoiden suunnittelun, tuotannon ja monikanavaisen jakelun sekä analytiikan – on olennaista mitata myös videomarkkinoinnilla saavutettuja tuloksia.

Videotuotanto, tärkeämpää kuin ikinä

Erilaisia videoita katsellaan ja jaetaan verkossa tänä päivänä enemmän kuin koskaan. Googlen mukaan YouTubessa katsotaan maailmanlaajuisesti yli biljoona videota joka päivä! Lisäksi videosisältöjä jaetaan ahkerasti sosiaalisen median kanavissa.

Tämä kehitys jatkunee myös tulevaisuudessa, joten videotuotantojen merkitys markkinoinnissa korostuu entisestään. Videolla saat näkyvyyttä ja huomiota sekä yrityksesi tuotteet, palvelut ja asiantuntijuus kaivattua tunnettuutta. On myös tutkimustuloksia, joiden mukaan videomarkkinointi lisää myyntiä. Videosisällöt verkkosivuilla taas nostavat kävijämääriä ja parantavat näkyvyyttä hakukoneissa.

Syitä videotuotantoon

Vauhdita myyntiä: ohita kilpailijasi digitaalisella markkinoinnilla

Vaikuta videolla: liikkuva kuva ja ääni yhdessä saavat aikaan tunnereaktion

Kerro vakuuttavasti asiantuntijuudesta, tuotteista ja palveluista

Tue ostopäätöstä: anna asiakkaittesi kertoa positiivisia kokemuksiaan yrityksestäsi

Lisää ymmärrystä: kiteytä dataa infografiikoilla ja havainnollista animaatioilla

Rakenna ja tue yrityksesi brändiä

Videotuotantopalvelut

Ikoni
Brändivideo

Tyylikäs ja imagollinen brändivideo sopii erinomaisesti tilanteeseen, jossa yritys täyttää vuosia, yrityksessä on meneillään sukupolvenvaihdos tai yritys uudistaa visuaalisen ilmeensä.

Inspiroidu!

Ikoni
Yrityksen esittelyvideo

Yrityksen esittelyvideo on tyylikäs keino nostaa esille yrityksesi palveluita, tuotteita, ammattitaitoa, referenssejä ja osaamista.

Tutustu

Ikoni
Asiakaskokemus

Omasta osaamisesta, tuotteista ja palveluista voi kertoa asiakkaiden äänellä. Asiakaskokemus – valjasta video käyttöösi.

Katso lisää

Ikoni
Työnantajamielikuva

Satsaa työnantajamielikuvaan! Jos yrityksellä on rekrytointitarpeita tai halutaan kehittää yrityksen brändiä ja mielikuvaa työnantajana, on hyvä päästää ääneen yrityksen työntekijät.

Näytä enemmän

Ikoni
Striimauspalvelut

Suunnitteletko tapahtuman, tilaisuuden, asiantuntijaesityksen tai vastaavan järjestämistä verkossa ja haluat lähettää sen sen suorana verkon välityksellä? Nyt myös striimauspalvelut meiltä!

Tutustu