Asiakaskokemus: hyödynnä videon voimaa

Omasta osaamisesta, tuotteista ja palveluista voi kertoa asiakkaiden äänellä. Usein yritysten referenssit herättävät kiinnostusta, niitä vertaillaan ja niiden perusteella tehdään jopa suoria ostopäätöksiä. Asiakaskokemus – valjasta video käyttöösi.

Sarja lyhyitä ja tyylikkäitä asiakaskokemusvideoita lisää uskottavuutta ja luo syvyyttä yrityksen tarjontaa kohtaan. Tässä videotyypissä olennaisinta on, että annat asiakkaasi kertoa omin sanoin, mikä yrityksessäsi ja palveluissasi on hyvää nimenomaan asiakasnäkökulmasta.

Videolla viesti perille asiakaskokemuksesta

Potentiaalinen asiakas voi videosi avulla vakuuttua juuri sinun ja yrityksesi asiantuntijuudesta, palveluista ja tuotteista. Ja kun kaiken takana on vielä aito tarina, mahdollisuus hyviin tuloksiin kasvaa. Muista analysoida videomarkkinoinnin tulokset – Digimoguli hallitsee analytiikan.

Jos haluat keskustella asiakaskokemusvideon toteuttamisesta, ota yhteyttä ja kerro millainen video sinulla olisi mielessä.

Ota yhteyttä

Videotuotantopalvelut

Ikoni
Brändivideo

Tyylikäs ja imagollinen brändivideo sopii erinomaisesti tilanteeseen, jossa yritys täyttää vuosia, yrityksessä on meneillään sukupolvenvaihdos tai yritys uudistaa visuaalisen ilmeensä.

Inspiroidu!

Ikoni
Yrityksen esittelyvideo

Yrityksen esittelyvideo on tyylikäs keino nostaa esille yrityksesi palveluita, tuotteita, ammattitaitoa, referenssejä ja osaamista.

Tutustu

Ikoni
Asiakaskokemus

Omasta osaamisesta, tuotteista ja palveluista voi kertoa asiakkaiden äänellä. Asiakaskokemus – valjasta video käyttöösi.

Katso lisää

Ikoni
Työnantajamielikuva

Satsaa työnantajamielikuvaan! Jos yrityksellä on rekrytointitarpeita tai halutaan kehittää yrityksen brändiä ja mielikuvaa työnantajana, on hyvä päästää ääneen yrityksen työntekijät.

Näytä enemmän

Ikoni
Striimauspalvelut

Suunnitteletko tapahtuman, tilaisuuden, asiantuntijaesityksen tai vastaavan järjestämistä verkossa ja haluat lähettää sen sen suorana verkon välityksellä? Nyt myös striimauspalvelut meiltä!

Tutustu