Asiakaskokemus: hyödynnä videon voimaa

Omasta osaamisesta, tuotteista ja palveluista voi kertoa asiakkaiden äänellä. Usein yritysten referenssit herättävät kiinnostusta, niitä vertaillaan ja niiden perusteella tehdään jopa suoria ostopäätöksiä. Asiakaskokemus – valjasta video käyttöösi.

Sarja lyhyitä ja tyylikkäitä asiakaskokemusvideoita lisää uskottavuutta ja luo syvyyttä yrityksen tarjontaa kohtaan. Tässä videotyypissä olennaisinta on, että annat asiakkaasi kertoa omin sanoin, mikä yrityksessäsi ja palveluissasi on hyvää nimenomaan asiakasnäkökulmasta.

Videolla viesti perille asiakaskokemuksesta

Potentiaalinen asiakas voi videosi avulla vakuuttua juuri sinun ja yrityksesi asiantuntijuudesta, palveluista ja tuotteista. Ja kun kaiken takana on vielä aito tarina, mahdollisuus hyviin tuloksiin kasvaa. Muista analysoida videomarkkinoinnin tulokset – Digimoguli hallitsee analytiikan.

Jos haluat keskustella asiakaskokemusvideon toteuttamisesta, ota yhteyttä ja kerro millainen video sinulla olisi mielessä.

Lataa videomarkkinoinnin opas

Videotuotantopalvelut

Ikoni
Brändivideo

Tyylikäs ja imagollinen brändivideo sopii erinomaisesti tilanteeseen, jossa yritys täyttää vuosia, yrityksessä on meneillään sukupolvenvaihdos tai yritys uudistaa visuaalisen ilmeensä.

Hinta alkaen: 3000 € + alv.

Inspiroidu!

Ikoni
Asiakaskokemus

Omasta osaamisesta, tuotteista ja palveluista voi kertoa asiakkaiden äänellä. Asiakaskokemus – valjasta video käyttöösi.

Hinta alkaen: 1200 € + alv.

Tutustu

Ikoni
Työnantajamielikuva

Satsaa työnantajamielikuvaan! Jos yrityksellä on rekrytointitarpeita tai halutaan kehittää yrityksen brändiä ja mielikuvaa työnantajana, on hyvä päästää ääneen yrityksen työntekijät.

Hinta alkaen: 1200 € + alv.

Katso

Ikoni
Toteutamme myös

Tv-mainokset, käyttö-opastus/tutoriaalivideot, tuotelanseeraukset, henkilöstövideot ja tuote- ja palveluesittelyvideot.

Ota yhteyttä