Brändivideo, mielikuvan rakentamista

Tyylikäs ja imagollinen brändivideo sopii erinomaisesti tilanteeseen, jossa yritys täyttää vuosia, yrityksessä on meneillään sukupolvenvaihdos tai yritys uudistaa visuaalisen ilmeensä. Brändivideo palvelee myös tilanteessa, kun halutaan lisätä yrityksen tunnettuutta ja nostaa mielikuvaa palveluista ja tuotteista.

Brändivideo on visuaalisesti vaikuttava, sen musiikki on mietitty ajatuksella ja siinä on yrityksen imagoon sopiva spiikkeri. Huolellisesti toteutettu brändivideo rakentaa yrityksen imagoa. Luonteva paikka hienolle lopputulokselle on esimerkiksi yrityksen verkkosivut ja YouTube-kanava – videota kannattaa jakaa ylpeydellä myös sosiaalisen median kanavissa.

Onnistunut brändivideo, valitse mestari tekijäksi

Digimoguli tarjoaa tarvittaessa monipuolisesti apua brändivideoiden tekemiseen suunnittelusta jakeluun asti. Videomarkkinoinnin kokonaisvaltainen hallitseminen on vahvuutemme. Meillä on vankka kokemus erilaisten videoiden tekemisestä ja seuraamme jatkuvasti myös alan koukuttavimpia asioita. Tiedämme siis, missä mennään.

Laadukkaan videon toteutus maksaa hieman ja sen eteen on nähty aikaa sekä vaivaa, joten lopputuloksen analysointia ei kannata missään nimessä jättää ”musta tuntuu” -pohdinnan varaan, vaan tutkia tulokset konkreettisesti. Analytiikan avulla voidaan päätellä, onnistuiko videomarkkinointi ja saavutettiinko sen avulla haluttuja tuloksia.

Esimerkkejä videomarkkinoinnin mittareista

Videon katselukerrat

Keskimääräinen katselun kesto

Tykkäykset

Jakamiset

Kommentit

Konversiot

Hyödynnä ilmaista videomarkkinoinnin opastamme, lataa se käyttöösi täällä

Lataa videomarkkinoinnin opas

Videotuotantopalvelut

Ikoni
Brändivideo

Tyylikäs ja imagollinen brändivideo sopii erinomaisesti tilanteeseen, jossa yritys täyttää vuosia, yrityksessä on meneillään sukupolvenvaihdos tai yritys uudistaa visuaalisen ilmeensä.

Hinta alkaen: 3000 € + alv.

Inspiroidu!

Ikoni
Asiakaskokemus

Omasta osaamisesta, tuotteista ja palveluista voi kertoa asiakkaiden äänellä. Asiakaskokemus – valjasta video käyttöösi.

Hinta alkaen: 1200 € + alv.

Tutustu

Ikoni
Työnantajamielikuva

Satsaa työnantajamielikuvaan! Jos yrityksellä on rekrytointitarpeita tai halutaan kehittää yrityksen brändiä ja mielikuvaa työnantajana, on hyvä päästää ääneen yrityksen työntekijät.

Hinta alkaen: 1200 € + alv.

Katso

Ikoni
Toteutamme myös

Tv-mainokset, käyttö-opastus/tutoriaalivideot, tuotelanseeraukset, henkilöstövideot ja tuote- ja palveluesittelyvideot.

Ota yhteyttä