Striimauspalvelut – videostriimaus ja livelähetykset

Nyt myös striimauspalvelut meiltä! Suunnitteletko tapahtuman, tilaisuuden, asiantuntijaesityksen tai vastaavan järjestämistä verkossa? Digimoguli on osaava videotuotantokumppani myös striimauspalveluissa – teemme vakuuttavan monikameratuotannon, joka lähetetään suorana verkon välityksellä. Luonnollisesti tapahtumasta on mahdollista editoida livetaltioinnin lisäksi erillinen kooste tai vaikka puolen minuutin huippuhetki.

Digimoguli tarjoaa ammattitaitoiset striimauspalvelut ja kokeneen tiimin tekemään onnistunut live-elämys. Suunnittelemme aina tuotannon resursseiltaan järkeväksi, joten tarpeen vaatiessa saat taltioitua asiasi useammankin kameraoperaattorin voimin – ihan aitona monikameratuotantona! Tällainen ratkaisu on katselijoillekin elämys.

Videostriimaus käytännössä

Olemme auttaneet oululaista Liikuntakeskus Oz MAXia rakentamaan jäsenilleen etäryhmäliikuntakonseptin. Videostriimaus hoidetaan Vimeo Liven avulla. Tuntien lähetysaikataulu ajastetaan etukäteen viikoittain Vimeoon ja toimitetaan uutiskirjeellä jäsenille. Ryhmäliikuntaohjaajat on koulutettu käynnistämään livelähetykset paikanpäällä. Suunnittelimme Oz MAXille samassa yhteydessä myös videokirjaston, jossa on omatoimiselle treenaajalle paljon erilaisia opastusvideoita ja live-tallenteita, jotka tuodaan syötteenä Vimeosta.

Olemme tehneet monipuolisesti Facebook Live ja YouTube Live -lähetyksiä. Toteutimme mm. marraskuussa 2020 Työterveyslaitokselle Facebook-livelähetyksen, jonka aiheena oli Terveellinen ravitsemus, uni ja palautuminen poikkeusaikana. Tiimimme on ollut mukana tuottamassa YouTube Liveen mm. Polar Bear Pitching ja Koiteli Elää -tapahtumia.

Digimoguli ideoi ja toteutti juuri meille sopivan tavan toteuttaa ryhmäliikuntatunnit netissä. Saimme kattavan ja budjettiimme sopivan kokonaispaketin.

Jyrki Autio, Yrittäjä, Liikuntakeskus Oz MAX

Striimauspalvelut – autamme suunnittelussa

Ei kannata huolestua, jos et tunne tekniikkaa tai sitä, kuinka lähetys hoidetaan maaliin asti käytännössä. Autamme sinua tekemään livestriimauksen suunnittelusta varsinaisen lähetyksen viimeisen sekunnin tallennukseen saakka. Lisäksi autamme halutessasi tapahtumien markkinointikampanjoissa ja rakennamme osallistujien aktivointiin markkinoinnin automaatiot. Striimauspalvelut Digimogulilta, ota meihin yhteyttä.

Valitse meidät toteuttajaksi esimerkiksi näihin

  • Livestriimaus eri kanaviin (mm. Facebook, YouTube, Vimeo)
  • Verkkotapahtumien markkinointi
  • Osallistujien aktivointi markkinoinnin ja myynnin automaatioilla
  • Monikameratuotanto
  • Webinaarit
  • Koulutuspalvelut striimaukseen

Ota yhteyttä

Videotuotantopalvelut

Ikoni
Brändivideo

Tyylikäs ja imagollinen brändivideo sopii erinomaisesti tilanteeseen, jossa yritys täyttää vuosia, yrityksessä on meneillään sukupolvenvaihdos tai yritys uudistaa visuaalisen ilmeensä.

Inspiroidu!

Ikoni
Yrityksen esittelyvideo

Yrityksen esittelyvideo on tyylikäs keino nostaa esille yrityksesi palveluita, tuotteita, ammattitaitoa, referenssejä ja osaamista.

Tutustu

Ikoni
Asiakaskokemus

Omasta osaamisesta, tuotteista ja palveluista voi kertoa asiakkaiden äänellä. Asiakaskokemus – valjasta video käyttöösi.

Katso lisää

Ikoni
Työnantajamielikuva

Satsaa työnantajamielikuvaan! Jos yrityksellä on rekrytointitarpeita tai halutaan kehittää yrityksen brändiä ja mielikuvaa työnantajana, on hyvä päästää ääneen yrityksen työntekijät.

Näytä enemmän

Ikoni
Striimauspalvelut

Suunnitteletko tapahtuman, tilaisuuden, asiantuntijaesityksen tai vastaavan järjestämistä verkossa ja haluat lähettää sen sen suorana verkon välityksellä? Nyt myös striimauspalvelut meiltä!

Tutustu