Työnantajamielikuva, paranna sitä videomarkkinoinnilla

Satsaa työnantajamielikuvaan! Jos yrityksellä on rekrytointitarpeita tai halutaan kehittää yrityksen brändiä ja mielikuvaa työnantajana, on hyvä päästää ääneen yrityksen työntekijät.

Yhtenä vaihtoehtona on toteuttaa pitempi video, jossa esitellään monta tekijää tai tehdä useampi lyhyempi video, jossa jokaisessa keskitytään yhteen ammattilaiseen ja hänen työhönsä.

Tällaisilla videoilla on kätevä parantaa yrityksestä syntyvää mielikuvaa ja herättää keskustelua. Sekin on hyvä muistaa, että samalla se on vahva signaali siitä, että yritys arvostaa työntekijöitään. Hyvä tarina ja aito persoona herättävät aina kiinnostusta.

Rakenna videolla vakuuttava työnantajamielikuva

Luulitko, että videoiden tekeminen on kallista? Ehkä viime vuosituhannella olikin. Tänä päivänä video on järkevähintainen ratkaisu yhtenä markkinointitoimenpiteenä. Jo kohtuullisella panostuksella pääsee hyvin alkuun ja sillä saa ammattitaitoisen sekä laadukkaan lopputuloksen.

Ennen tarvittiin suuri kalusto ja paljon ihmisiä – tuotanto saattoi kokonaisuutena toimia kankeasti. Nykyään jo yksi ammattilainen ja kompakti laitteisto pystyy tekemään vakuuttavaa jälkeä ja tuotanto on joustavaa. Digimoguli tekee työnantajamielikuvavideoita, ryhdytäänkö suunnittelemaan?

Ota yhteyttä

Videotuotantopalvelut

Ikoni
Brändivideo

Tyylikäs ja imagollinen brändivideo sopii erinomaisesti tilanteeseen, jossa yritys täyttää vuosia, yrityksessä on meneillään sukupolvenvaihdos tai yritys uudistaa visuaalisen ilmeensä.

Inspiroidu!

Ikoni
Yrityksen esittelyvideo

Yrityksen esittelyvideo on tyylikäs keino nostaa esille yrityksesi palveluita, tuotteita, ammattitaitoa, referenssejä ja osaamista.

Tutustu

Ikoni
Asiakaskokemus

Omasta osaamisesta, tuotteista ja palveluista voi kertoa asiakkaiden äänellä. Asiakaskokemus – valjasta video käyttöösi.

Katso lisää

Ikoni
Työnantajamielikuva

Satsaa työnantajamielikuvaan! Jos yrityksellä on rekrytointitarpeita tai halutaan kehittää yrityksen brändiä ja mielikuvaa työnantajana, on hyvä päästää ääneen yrityksen työntekijät.

Näytä enemmän

Ikoni
Striimauspalvelut

Suunnitteletko tapahtuman, tilaisuuden, asiantuntijaesityksen tai vastaavan järjestämistä verkossa ja haluat lähettää sen sen suorana verkon välityksellä? Nyt myös striimauspalvelut meiltä!

Tutustu