Yrityksen esittelyvideo

Yrityksen esittelyvideo palvelee erinomaisesti potentiaalisia asiakkaita tai muita sidosryhmiä, jotka haluavat tutustua yrityksen liiketoimintaan omatoimisesti tai yrityksen toimesta presentoituna esimerkiksi yhteisen kokouksen alussa. Video mahdollistaa tehdas- ja tuotantotiloihin havainnollisen virtuaalikierroksen, jonka sisältö on harkittu ja ennalta suunniteltu.

Hyvin toteutettu yrityksen esittelyvideo vakuuttaa, saa palvelusi tuntumaan laadukkaalta ja luotettavalta sekä nostaa samalla myös palvelujen kiinnostavuutta ja arvoa. Video on siis tehokas keino nostaa esille yrityksesi palveluita, tuotteita, ammattitaitoa, referenssejä ja osaamista.

Yrityksen esittelyvideo – vaihtoehtoja riittää

Hyvin toteutettu yrityksen esittelyvideo tarkoittaa konkreettisesti sitä, että videotuotantoon tehdään käsikirjoitus, kirjoitetaan spiikit, kuvataan videomateriaali halutuissa lokaatioissa ja toteutetaan post production -ammattitaidolla (jälkituotanto = pitää sisällään muun muassa editoinnin/leikkauksen, äänimaailman & musiikin, värikorjaukset ja visuaaliset efektit/animoinnin). Yrityksen esittelyvideoon voidaan sisällyttää spiikkeri, joka toimii videollasi kertojaäänenä, ellet sitten itse halua toimia videossasi esittelijänä.

Video on esitysmuotona sellainen, että lyhyenkin videon avulla voidaan kertoa paljon informaatiota – potentiaalinen asiakas voi omassa rauhassaan tutustua yritykseesi ja ottaa sen jälkeen yhteyttä. Miksipä et jakaisi esittelyäsi lyhyempiin videoihin ja tekisi omaleimaisen videosarjan, jossa tuot esille yrityksesi tarjoamia monipuolisia mahdollisuuksia.

Pyydä Digimogulilta tarjous esimerkiksi näihin

  • Virtuaalinen tehdasesittely
  • Tuotantotilojen esittely
  • Teknologian/palvelun esittely
  • Referenssivideo
  • Myymäläesittely
  • Yrityksen esittelyvideo

Ota yhteyttä

Videotuotantopalvelut

Ikoni
Brändivideo

Tyylikäs ja imagollinen brändivideo sopii erinomaisesti tilanteeseen, jossa yritys täyttää vuosia, yrityksessä on meneillään sukupolvenvaihdos tai yritys uudistaa visuaalisen ilmeensä.

Inspiroidu!

Ikoni
Yrityksen esittelyvideo

Yrityksen esittelyvideo on tyylikäs keino nostaa esille yrityksesi palveluita, tuotteita, ammattitaitoa, referenssejä ja osaamista.

Tutustu

Ikoni
Asiakaskokemus

Omasta osaamisesta, tuotteista ja palveluista voi kertoa asiakkaiden äänellä. Asiakaskokemus – valjasta video käyttöösi.

Katso lisää

Ikoni
Työnantajamielikuva

Satsaa työnantajamielikuvaan! Jos yrityksellä on rekrytointitarpeita tai halutaan kehittää yrityksen brändiä ja mielikuvaa työnantajana, on hyvä päästää ääneen yrityksen työntekijät.

Näytä enemmän

Ikoni
Striimauspalvelut

Suunnitteletko tapahtuman, tilaisuuden, asiantuntijaesityksen tai vastaavan järjestämistä verkossa ja haluat lähettää sen sen suorana verkon välityksellä? Nyt myös striimauspalvelut meiltä!

Tutustu