Blogi

Digimoguli laajentaa toimintaansa pääkaupunkiseudulle

Digitaalisen markkinoinnin ja myynnin asiantuntijatoimisto Digimoguli Oy jalkautuu vahvemmin pääkaupunkiseudulle.

Digimoguli laajentaa toimintaansa pääkaupunkiseudulle

Oululaisella Digimogulilla on jo olemassa olevia asiakkaita pääkaupunkiseudulla ja luonteva jatko onkin jalkautua alueelle vahvemmin uusasiakashankinnan merkeissä. Seuraavatkin askelmerkit on jo suunniteltu valmiiksi.

Samassa yhteydessä Digimogulin tiimiin liittyy pitkän linjan digitaalisen liiketoiminnan kehittämisen ja teknologioiden ammattilainen, Jukka Kivari, joka toimii jatkossa Digimogulissa nimikkeellä Digital Sales Specialist ja vastaa pääkaupunkiseudun uusasiakashankinnasta yhdessä muun Digimogulin asiantuntijatiimin kanssa. Jukalla on kokemusta suurista kansainvälisistä yrityksistä sekä monipuolinen tausta startup-yritysten neuvonantajatehtävistä. Viime vuosina hän on erikoistunut digitaalisen liiketoiminnan kehittämisen strategioihin.

– Jukan myötä saamme mukaan tiimiimme pääkaupunkiseudulla vaikuttavan kokeneen ammattilaisen ja pystymme sparraamaan yrityksiä ketterästi erilaisissa kehitystarpeissa. Jatkossa tekoäly ja automaatiot ovat entistä suuremmassa roolissa myynnin ja markkinoinnin kehityksessä. Tämä tuo hyötyjä ja tehokkuutta niin asiakkaillemme kuin omaankin toimintaan, toteaa yrityksen toimitusjohtaja Arto Remes.

Oululaislähtöinen Digimoguli keskittyy verkkopalvelujen suunnitteluun ja kehitykseen, digitaalisen markkinoinnin tuottamiseen palveluna sekä videotuotantoihin. Yhä enenevässä määrin yritys on asiakkaidensa kokonaisvaltainen digitaalisen markkinoinnin ja myynnin strateginen kumppani.

Lisätietoja:

Arto Remes, CEO, p. 040 558 0325, arto@digimoguli.fi

Ota yhteyttä