Blogi

Digimoguli ottaa kasvuloikan markkinointitoimisto Myynninmaailman tuella

Markkinointitoimisto Myynninmaailma Oy on ostanut enemmistöosuuden Digimogulista.

Digimoguli ottaa kasvuloikan markkinointitoimisto Myynninmaailman tuella

Ilkka-Yhtymään kuuluva markkinointitoimisto Myynninmaailma Oy on ostanut 3.11.2020 enemmistöosuuden Digimoguli Oy:stä.

Markkinointi ja myynti ovat digitalisoituneet voimakkaasti, ja vuonna 2015 perustetun Digimogulin palveluiden kysyntä on kasvanut nopeasti. Tinkimätön toiminta-ajatuksemme on se, että haluamme tarjota asiakkaillemme parhaan mahdollisen asiantuntemuksen sekä henkilökohtaista palvelua. Meille tärkeintä on asiakkaidemme menestys, ja siinä ohessa olemme saaneet kasvaa myös itse.

Digimogulille tarjoutui mahdollisuus ottaa kasvuloikka, ja perustavanlaatuisten keskustelujen jälkeen halusimme tarttua siihen.

Myynninmaailman tuella meillä on mahdollisuus kasvattaa ja syventää tarjontaamme. Asiakkaillemme avautuu täysin uusia mahdollisuuksia markkinoinnin ja myynnin kehittämiseen kanssamme. Jatkossa kykenemme myös tarjoamaan työntekijöillemme lisää mielenkiintoisia haasteita ja uramahdollisuuksia; olemme Pohjois-Suomen alueella erittäin houkutteleva toimialan työnantaja, joka työllistää alan parhaat osaajat.

Myynninmaailman ja Digimogulin osaamisalueet ja tulevaisuuden tavoitteet täydentävät toisiaan erinomaisesti. Digimogulissa Myynninmaailmaa kiinnostivat erityisesti liiketoiminnan yhtenäisyys, kasvutavoitteet, sekä näytöt tavoitteellisen ja mitattavan digitaalisen myynnin ja markkinoinnin tekemisessä.

Yrityskaupan myötä Digimoguli liittyy Myynninmaailman tavoin osaksi Ilkka-Yhtymän media- ja markkinointipalveluiden liiketoimintaa. Digimogulin ja Myynninmaailman toiminta jatkuu yrityskaupan jälkeen ennallaan. Yrityskauppa ei vaikuta yritysten asiakassuhteisiin tai yhteistyökumppanuuksiin.

Ville Orrenmaa (kuvassa vasemmalla), Jarno Puutio, Arto Remes, Mikko Isoniemi, Jukka Timonen ja Juuso Huusko ovat vakuuttuneita yhteistyön tarjoamista mahdollisuuksista ja uskovat yhteiseen kasvutarinaan.

Myynninmaailma Oy on vuonna 2011 perustettu B2B-markkinointitoimisto. Yritys työllistää vakituisesti 27 myynnin, markkinoinnin ja viestinnän asiantuntijaa Seinäjoella, Tampereella ja Oulussa. Palvelutarjontaan kuuluvat muun muassa myynnin, markkinoinnin ja viestinnän suunnittelu, digitaalinen markkinointi, myynnin ja markkinoinnin automaatio sekä luovat ratkaisut. Vuonna 2019 Myynninmaailman liikevaihto oli 1,7 miljoonaa euroa. Myynninmaailma on I-Mediat Oy:n tytäryhtiö ja osa pörssinoteerattua Ilkka-Yhtymää.

Digimoguli Oy on vuonna 2015 perustettu valtakunnallisesti palveleva digitoimisto. Yritys työllistää seitsemän myynnin, markkinoinnin ja web-teknologioiden asiantuntijaa Oulussa. Palvelukärkinä toimivat laadukkaiden verkkopalveluiden suunnittelu ja toteutus, digitaalinen myynti ja markkinointi sekä videotuotannot. Vuonna 2019 Digimogulin liikevaihto oli 450 000 euroa.

Ilkka-Yhtymä lyhyesti
Informaatio yhdistää Ilkka-Yhtymän asiakkaita, lukijoita ja liiketoimintoja. Media- ja markkinointipalvelujen liiketoiminta-alueella konserniyhtiöistä toimivat I-Mediat Oy sekä sen tytäryhtiöt Myynninmaailma Oy ja somessa.com Oy Ab. Sanomalehti Ilkka-Pohjalaisen lisäksi I-Mediat Oy julkaisee kahta kaupunkilehteä ja viittä paikallislehteä. Konsernin painopalveluyhtiö I-print Oy:n liiketoiminta koostuu sanomalehti- ja arkkipainamisesta sekä erikoispainon palveluista. Liana Technologies Oy tytäryhtiöineen tuottaa markkinoinnin ja viestinnän teknologiapalveluita. Konsernin palveluista vastaa noin 440 median, markkinoinnin ja teknologian osaajaa.

Ota yhteyttä