Blogi

Digimoguli panostaa laadukkaiden verkkopalveluiden suunnitteluun

Digimogulin asiantuntijatiimi laajeni 2.5.2018 uudella osakkaalla ja suunnittelun ammattilaisella, kun Jukka Timonen aloitti Digital Designerin tehtävässä.

Digimoguli panostaa laadukkaiden verkkopalveluiden suunnitteluun

Yrityksen omat verkkopalvelut ovat yksi tärkeimmistä elementeistä verkkopresensissä ja sähköisen liiketoiminnan kehityksessä. Kaikissa päätelaitteissa toimivat verkkosivut ovat yrityksen digitaalinen kivijalka, jonne asiakkaat ohjataan monikanavaisen markkinoinnin avulla. Verkkosivujen tukena toimivat laskeutumissivut, joiden tehtävänä on generoida liidejä verkkomainonnan jatkona. Verkkokaupparatkaisut taas vievät myyntiä digitaalisiin ympäristöihin ja tekevät siitä moninkertaisesti kustannustehokkaampaa.

Jukka on kokenut ja monipuolinen suunnittelija. Hän on toiminut lähes vuosikymmenen ajan isommassa mainostoimistossa digi-AD:nä ja web developerina. Jukka on suunnitellut ja toteuttanut uransa varrella monipuolisesti lukuisia verkkopalveluja erilaisilla julkaisujärjestelmillä. Hänen käsissään palvelun tavoitteista muotoutuu looginen ja positiivinen käyttäjäkokemus, jossa myös visuaalinen ulkoasu on huippuluokkaa ja toteutus pikselintarkalla tasolla.

“On todella innostavaa saada aiemmista kuvioista tuttu kaveri mukaan. En voisi kuvitella kovempaa tekijää tiimiimme tähän hommaan.”

— Arto Remes, toimitusjohtaja, Digimoguli Oy

Jukan ammattitaidosta pääsevät hyötymään kaikki Digimogulin nykyiset ja tulevat asiakkaat. Jukan mukaantulon myötä Digimoguli astuu askeleen lähemmäksi tavoitettaan olla yksi Suomen kärkikastin toimijoista yritysten digitaalisen markkinoinnin ja myynnin kehittämisen alueella.

Lisää aiheesta

Ota yhteyttä