Blogi

Digimoguli vahvistaa WordPress- ja WooCommerce-osaamistaan

Oskari Järvelin on aloittanut Web Developerina ja tuo lisää resurssia sekä syvyyttä Digimogulin WordPress- ja WooCommerce-toteutuksiin.

Digimoguli vahvistaa WordPress- ja WooCommerce-osaamistaan

Jatkossa kykenemme rakentamaan asiakkaillemme yhä monipuolisempia verkkopalvelu- ja verkkokaupparatkaisuja. Myös erilaiset integraatiot markkinoinnin teknologioihin ja muihin taustajärjestelmiin saadaan jatkossa hoidettua talon sisäisesti.

“Olen onnellinen päästessäni työskentelemään yritykseen, jossa laadukasta työnjälkeä sekä monialaista oppimisen nälkää arvostetaan. Digimogulin piinkovan asiantuntijatiimin kanssa työskentelyä odotan palavalla ammatillisella innolla, ja toivon yltäväni työntämään rimaa sivustojen teknisen laadun osalta vieläkin korkeammalle.”

— Oskari Järvelin, Web Developer, Digimoguli Oy

Oskari uskoo mitattavissa olevaan laatuun ja avoimeen lähdekoodiin. Palava intohimo tietoturvaan ja loputon halu uuden opetteluun ovat kasvattaneet ammattilaisen, joka rakentaa korkean toimintavarmuuden tuotteita ja löytää toimivimmat ratkaisut jokaiseen tilanteeseen. Oskari omaa vahvan kokemuksen WordPressin päälle rakennettavista palveluista ja parhaista käytänteistä. Tärkeää on myös seurata aktiivisesti sitä mihin suuntaan ala on kehittymässä. Oli sitten kyse WordPressin Bleeding Edge -kehitysversiosta, WooCommercen tulevista ominaisuuksista tai Kyberturvallisuuskeskuksen tiedottamista haavoittuvuuksista, Oskari tietää missä mennään juuri nyt.

“Kovan kysynnän johdosta rekrytoimme asiantuntevaa Web Developeria, joka sopisi muutenkin tiimiimme. Löysimme yllättävän nopeasti osaavan ja tekevän kaverin ja kun tultiin hyvin juttuun niin asia oli sillä taputeltu.”

— Arto Remes, toimitusjohtaja, Digimoguli Oy

Lisää aiheesta

Ota yhteyttä