Blogi

Digimogulille tunnustusta kannattavasta kasvusta

Digimoguli otti vuonna 2018 kasvuharppauksen ja tuloksena Suomen Vahvimmat -sertifikaatti.

Suomen Asiakastieto Oy on myöntänyt Digimoguli Oy:lle vakavaraisuudesta kertovan Suomen Vahvimmat -sertifikaatin. Digimoguli kuuluu näin ollen Suomen Asiakastiedon Rating Alfa -luottoluokitusasteikon terävimpään kärkeen, johon pääsee vain 10 % suomalaisista yrityksistä.

Suomen Vahvimmat -sertifikaatti on viesti luotettavuudesta

Suomen Vahvimmat -sertifikaatin ansainnut yritys luo voimaa Suomen talouselämään nyt ja tulevaisuudessa. Sertifikaatti on merkki yrityksen positiivisista taloudellisista tunnusluvuista, luottokelpoisuudesta, taustatiedoista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä. Suomen Vahvimmat -sertifikaatti kertoo asiakkaille ja yhteistyökumppaneille, että yhteistyö Digimogulin kanssa on kestävällä pohjalla.

Laajempi omistuspohja ja kattavat korkean luokan asiantuntijapalvelut

Digimoguli Oy koki vuoden 2018 aikana suuria muutoksia. Yritys muuttui yhden henkilön yrityksestä vuoden aikana 7 henkilön asiantuntijaorganisaatioksi, joka palvelee kattavasti korkean luokan ammattitaidolla verkkopalveluiden kehityksen, markkinoinnin ja videotuotantojen projekteissa. Digimoguli laajensi vuoden aikana myös omistuspohjaansa Juuso Huuskon ja Jukka Timosen tultua yrityksen osakkaiksi.

Kasvun vuosi 2018 – kehitys jatkuu

Vuonna 2018 Digimogulin liikevaihto kasvoi 116 % ja kohosi 344 tuhanteen euroon. Myös tulos nousi edelliseen vuoteen verrattuna 277 %, liikevoiton ollessa 14,2 % eli lähes erinomainen.

Hallittu ja tavoitteiden mukainen kasvu jatkuu vuonna 2019. Positiiviset tunnusluvut, tekemisen meininki ja tyytyväiset asiakkaat luovat hyvän pohjan yrityksen kehitykselle, kertoo Digimogulin yrittäjä ja toimitusjohtaja Arto Remes.

Lisätietoja:
Arto Remes, CEO, p. 040 558 0325, arto@digimoguli.fi

Ota yhteyttä