Blogi

Esittelyssä Digimogulin uusi markkinoinnin asiantuntija Tiia Keskimaa

Digimogulin markkinoinnin asiantuntijajoukko kasvoi entisestään, kun myynnin ja markkinoinnin tradenomi Tiia Keskimaa rekrytoitiin Digimogulin tiimiin.

Esittelyssä Digimogulin uusi markkinoinnin asiantuntija Tiia Keskimaa

Kuka olet?

Olen Tiia Keskimaa, 24-vuotias Digimogulin uusi vahvistus. Aloitin huhtikuun loppupuolella digimarkkinoinnin asiantuntijana. Alun perin olen kotoisin Kainuun perukoilta Puolangalta, Ouluun olen muuttanut kuutisen vuotta sitten opiskelujen perässä. Koulutukseltani olen myynnin ja markkinoinnin tradenomi vuosimallia 2019. Tarkoituksena olisi vielä jossain vaiheessa suorittaa ylempi ammattikorkeakoulututkinto ja syventää omaa osaamista sitä kautta.

Kipinä markkinointiin lähti aikanaan opintoihin liittyvän ammattiharjoittelun kautta. Harjoittelu jatkui työsopimuksella ja sitä kautta sain arvokasta kokemusta ennen valmistumista. Olen päässyt touhuamaan monenlaista markkinointiin liittyen, mutta tutuimmaksi ovat tulleet sosiaalinen median kautta tapahtuva markkinointi ja mainonta. Kokemusta kuitenkin löytyy muustakin ja sen lisäksi minulla on kova halu oppia uutta ja kehittyä. Tekemällä oppii parhaiten – uskonkin, että täällä Digimogulilla pääsen tekemään paljon monenlaista erilaisille toimialoille. Ennen Digimogulille siirtymistä työskentelin kiinteistötekniikan alan markkinoinnin kehitystöissä.

Miksi hait Digimogulille ja mikä sinua kiinnostaa?

Päädyin hakemaan Digimogulille, koska halusin päästä etenemään ja kehittymään digimarkkinoinnin saralla. Työpaikkailmoitus tuli vastaan Facebookissa ja muistan ajatelleeni, että pakkohan tähän on laittaa hakemus, eihän siinä mitään menetäkään. Laadukas ja asiantunteva mielikuva Digimogulista vahvisti päätöstä hakea. Rekrytointiprosessi oli todella nopea ja jouheva.

Digimogulilla minua kiinnostaa päästä tekemään konkreettisesti asiakasta hyödyttävää markkinointia, oli sitten kyseessä uusasiakashankinta tai myynnin kasvattaminen olemassa oleville asiakkaille. Kiinnostavia asioita markkinoinnissa on paljon ja onkin supersiistiä päästä kasvattamaan omaa asiantuntijuutta Digimogulin rautaisen tiimin kanssa!

Miten Digimogulin asiakkaat hyötyvät kanssasi työskentelystä?

Uusille ja nykyisille asiakkaille olen hyvin tavoitettavissa oleva, tehokas ja mukava yhteistyökumppani. Sosiaalinen media on minulle luonnollinen ympäristö ja osaan tehdä sinne hyvää sisältöä sekä kustannustehokasta ja kohdeyleisölle kohdennettua mainontaa. Olen monipuolinen osaaja ja somen lisäksi luonnistuu myös esimerkiksi hakukonemainonta.

Innostun uusista asioita ja ideoista. Idean kehittäminen toteutuskelpoiseksi ja valmiiksi materiaaliksi voi olla pitkä tie, mutta lopputuloksen näkeminen ja siitä syntyvät tulokset ovat palkitsevia.

Mitä teet vapaa-aikanasi?

Olen ekstrovertti ja tykkään vapaa-aikanani ympäröidä itseni ihmisillä. Täydellinen vapaapäivä sisältää lämpimän ja aurinkoisen säätilan, ystäviä ympärille ja hyvää ruokaa sekä juomaa. Vapaa-ajalla minulle tärkeitä asioita ovat myös kirjat, musiikki ja ulkoilu. Tykkään käydä pelaamassa sulkapalloa ja kotitreenejä tulee tehtyä silloin tällöin. Tällä hetkellä uusi koukuttava asia elämässä on tuhannen palan palapeli. En tosin tiedä, tuleeko ensimmäisen jälkeen aloitettua kovin nopeasti seuraavaa.

Saan energiaa siitä, että pidän itseni aktiivisena ja kokeilen uusia asioita. Tulevaisuuden haaveissa on maailmanympärysmatka sekä oma koira. Haaveilen myös aktiivisesti maalaamisen aloittamisesta.

Ota yhteyttä