Blogi

Esittelyssä Digimogulin uusi myyntipäällikkö Arttu Haapalainen

Digimoguli jatkaa voimakasta kasvuaan ja panostaa ratkaisumyyntiin. Arttu auttaa asiakkaitaan löytämään oikeat keinot myynnin tehostamiseen digitaalisen markkinoinin avulla.

Esittelyssä Digimogulin uusi myyntipäällikkö Arttu Haapalainen

Kuka olet?

Olen Arttu Haapalainen, 26-vuotias kaveri Oulusta. Kotoisin olen Kellon Kiviniemestä ja nykyisin asustan Kivikkokankaalla rivitalossa tulevan vaimoni ja kahden bichon bologneseni, Lillin ja Pedon kanssa. Työskentelen Digimogulilla myyntipäällikkönä.

Olen opiskellut Oulun ammattikorkeakoulussa enemmän tai vähemmän aktiivisesti vuodesta 2016. Tarkoituksenani olisi valmistua esimiestyön ja henkilöstöosaamisen tradenomiksi 2021 kesäkuun aikana. Työkseni olen tehnyt suhteellisen laaja-alaisesti erilaisia myynnin, asiakashankinnan, markkinoinnin, asiakkuuksien hallinnan ja henkilöstöhallinnon työtehtäviä vuosien varrella.

Miksi hait Digimogulille ja mikä sinua kiinnostaa?

Sattui tulemaan puolivahingossa erittäin mielenkiintoinen työpaikkailmoitus vastaan ja pakkohan siihen oli tarttua. Uskon, että tässä tapauksessa työsuhde tarjoaa molemmille osapuolille jotain – Digimogulille määrätietoisen ja tulosorientoituneen myyntipäällikön ja minulle aidon mahdollisuuden kehittää omaa osaamistani myynnin ja markkinoinnin saralla hyvässä ja kasvavassa ympäristössä. Digitalisaatio ja markkinointi kehittyvät jatkuvasti sekä tässä asiassa minua kiinnostaakin kaikkein eniten myynnin tukeminen ja myynnin mahdollisuuksien lisääminen markkinoinnin avulla.

Työssä kiinnostaa ehdottomasti eniten digimarkkinoinnin mahdollisuudet, uusien ihmisten kohtaaminen ja sopivien asiakasratkaisujen löytäminen. Myynnissä työn suola mielestäni onkin se, kun tietää myyvänsä hyvää palvelua ja saa asiakkaan kanssa yhteistyössä löydettyä ne ratkaisut, joita liiketoiminta kukoistaakseen tarvitsee. Minua ajaa eteenpäin oman ammatillisen osaamiseni syventäminen ja jatkuva halu oppia uusia asioita. Myyntipäällikön tehtävät Digimogulilla mahdollistavat näiden asioiden toteutumisen etenkin digimarkkinoinnin, myynnin kehittämisen ja B2B-myynnin saralla.

Miten uudet ja nykyiset asiakkaat hyötyvät kanssasi työskentelystä?

Omiin vahvuuksiin lukeutuu suurempienkin kokonaiskuvien hahmottaminen ja ymmärrys liiketoiminnan eri osa-alueista. Pidän asiakkaiden kanssa työskentelystä ja asiakkaat hyötyvät eniten siten, että kanssani saadaan varmasti sulavasti yhteistyössä keksittyä keinot myynnin tehostamiseen markkinoinnin avulla ja tavoitteiden saavuttamiseen. Ymmärrän, että mitä eroa on oikeiden asioiden tekemisellä ja asioiden oikein tekemisellä sekä tätä ideologiaa pyrinkin hyödyntämään jatkuvasti asiakkaiden kanssa työskennellessä.

Mitä teet vapaa-aikanasi?

Lähellä sydäntä on tietenkin Lilli ja Peto, matkustelu, erilaiset liikuntamuodot ja tietenkin oma puoliso. Avovaimon ja koirien kanssa on mukava käydä pidemmillä metsälenkeillä ja muutenkin paikoissa, missä Lilli ja Peto saavat viilettää vapaina. Pidän lämpimissä maissa käyntiä ja siellä hyvän ruoan syöntiä kyllä myös erinomaisena yhdistelmänä. Erilaisia pallopelejä on mukavaa pelata ja uskallan väittää olevani myös Digimogulin paras pingiksen pelaaja. Ainakin itsetituleeratusti.

Ota yhteyttä