Blogi

Esittelyssä Digimogulin uusi Web Developer Tommi Prusti

Digimoguli jatkaa voimakasta kasvuaan ja panostaa web-kehitykseen. Tommi auttaa asiakkaita rakentamaan liiketoimintaa tukevia verkkopalveluja.

Esittelyssä Digimogulin uusi Web Developer Tommi Prusti

Kuka olet?

Olen Tommi Prusti, 22-vuotias mies Seinäjoelta. Kotoisin olen Nurmosta ja siellä asustan myös tällä hetkellä. Työskentelen Digimogulilla Web Developerina.

Olen opiskellut ja opiskelen vielä tälläkin hetkellä Jyväskylän Yliopistossa Informaatioteknologian tiedekunnassa. Tarkoituksenani olisi valmistua luonnontieteiden kandidaatiksi alkusyksystä, kun saan viimeiset kurssit valmiiksi. Työkseni olen aiemmin mm. ajanut maansiirtoautoa ja tehnyt tehdastyötä. Nyt olen siirtynyt työskentelemään oman mielenkiinnonkohteeni eli tietotekniikan pariin.

Miksi hait Digimogulille ja mikä sinua kiinnostaa?

Työhakemuksia tehdessä sattui tulemaan mielenkiintoinen työpaikkailmoitus vastaan. Rekrytointiprosessin edetessä innostukseni kasvoi entisestään, kun pääsin haastatteluun. Uskon, että tässä tapauksessa työsuhde tarjoaa molemmille osapuolille jotain – Digimogulille erittäin motivoituneen ja työntekoa arvostavan tekijän ja minulle hienon mahdollisuuden kehittää omaa osaamistani ja kartuttaa arvokasta kokemusta verkkokehittämisestä. Olen jo pidempään pitänyt sitä potentiaalisena vaihtoehtona, jota erityisesti haluan tehdä työkseni nyt ja tulevaisuudessa.

Työssä minua kiinnostaa eniten työn projektiluontoisuus, jossa pääsee tekemään monipuolisia ja erilaisia töitä. Myös uusien ja erilaisten ihmisten kanssa on mukavaa päästä tekemään yhteistyötä. Verkkokehittämisessä erityisen mielenkiintoista on jatkuva oppiminen. Uusia teknisiä ratkaisuja ja tapoja tehdä eri asioita tulee vastaan koko ajan, joten puuduttavaa saman suorituksen toistoa ei tällä alalla tarvitse pahemmin murehtia. Web Developerin tehtävissä Digimogulilla pääsee varmasti mukaan monenlaisiin mielenkiintoisiin projekteihin. Verkkopalveluiden toteutuksissa on hienoa saada omin silmin nähdä oman työnsä tulosta, jolla saadaan aidosti edistettyä asiakkaiden liiketoimintaa.

Miten Digimogulin asiakkaat hyötyvät kanssasi työskentelystä?

Omiin vahvuuksiin lukeutuu annettujen ohjeiden ja tehtyjen suunnitelmien tarkka noudattaminen. Tuon myös tarpeen mukaan esiin omia näkemyksiä, mikäli huomaan suunnitelmissa kohtia, joita voitaisiin vielä kehittää. Pidän asiakkaiden liiketoiminnan ymmärtämistä tärkeänä niin verkkopalvelun suunnittelijalle, kuin sen toteuttajalle. Haluan aina pyrkiä mahdollisimman hyvään ja toimivaan ratkaisuun, joka on sekä järkevä toteuttaa, että asiakkaan helppo käyttää.

Mielestäni verkkopalvelun toteutusvaiheessa, kehittäjän tulee pyrkiä asettumaan itse palvelun käyttäjän rooliin ja ajatella, mitä itse toivoisin palvelun minulle tarjoavan sen käyttäjänä, jotta saadaan kaikille asiakkaille mahdollisimman hyvä ja toimiva kokonaisuus.

Mitä teet vapaa-aikanasi?

Vapaa-ajallani tykkään siitä, että on tekemistä. Pidän aika lailla kaikesta urheilusta ja aina uusien asioiden kokeileminen on mielenkiintoista, joten minut saa helposti innostumaan erilaisista lajikokeiluista. Tämän kesän uutuus itselleni on ollut frisbeegolf, joka on hyvää vaihtelua toimistotuolissa istumiselle. Tietotekniikasta kiinnostuneena ihmisenä viihdyn vapaa-ajalla paljon tietokoneen ääressä. Vietän myös paljon aikaa avopuolison, läheisten ja ystävien kanssa.

Ota yhteyttä