Blogi

Kaleva Median entinen varatoimitusjohtaja Juha Väyrynen mukaan Digimoguli Oy:n hallitukseen

Pitkän linjan digitalisaation, markkinoinnin, mainonnan ja myynnin ammattilainen Juha Väyrynen liittyy mukaan oululaisen Digimoguli Oy:n hallitukseen. Hänellä on vahvaa näyttöä yritysten liiketoiminnan kehittämisestä ja kannattavasta kasvattamisesta. Väyrynen on toiminut yli 20 vuotta erilaisissa johtotehtävissä it-alan pörssiyhtiöissä sekä ohjelmisto- ja medialiiketoiminnan perheyhtiöissä. Lisäksi hän on toiminut usean eri yrittäjävetoisen pk-yrityksen hallituksessa.

Kaleva Median entinen varatoimitusjohtaja Juha Väyrynen mukaan Digimoguli Oy:n hallitukseen

– Lähden innolla kehittämään Digimogulin hallitustyötä ja auttamaan yritystä seuraavan kasvuvaiheen ylittämisessä, Väyrynen toteaa.

– Haluamme kehittyä alan toimijana ja nousta haastajana mestaruussarjaan. Strategian hiominen ja aktiivinen hallitustyö on tähän tekemisen meiningin ohella tärkeitä elementtejä, yrittäjä Arto Remes sanoo.

Digimoguli Oy on voimakkaassa kasvussa oleva digitaalisen myynnin ja markkinoinnin asiantuntijayritys. Yritys toteuttaa yksilöllisiä verkkosivu- ja kaupparatkaisuja, kattavia digitaalisen markkinoinnin palveluja sekä erilaisia videotuotantoja.

Yrityksen asiakkaita ovat muun muassa Kuusamo Hirsitalot Oy, Kaskipuu Oy, Caritas Palvelut Oy, Oulun Sivakka Oy, Ideal Keittiöt Oy, Prove Expertise Oy, Koka Oy, Kruunuasunnot Oy ja Potential Toimitilat Oy. Yritys työllistää tällä hetkellä jo lähes 10 asiantuntijaa.

Lisätietoja:
Arto Remes
yrittäjä, toimitusjohtaja, Digimoguli Oy
p. 040 558 0325
arto@digimoguli.fi

Ota yhteyttä