Blogi

Louhi ja Digimoguli tuovat markkinoinnin automaation edut nyt myös pienemmille yrityksille

Suomen johtava webhotelli-, palvelin- ja sovellusratkaisuja tarjoava Louhi Net Oy sekä virallinen ActiveCampaign Certified Consultant ja digitaalisen markkinoinnin asiantuntijapalveluita tarjoava Digimoguli Oy yhdistävät osaamisensa.

Louhi ja Digimoguli tuovat markkinoinnin automaation edut nyt myös pienemmille yrityksille

Yhteistyön tavoitteena on, että kaikkien kokoluokkien yrityksillä on yhtäläinen mahdollisuus hyödyntää markkinoinnin automaatiota osana myynti- ja markkinointiprosessiaan.

Markkinoinnin automaatio nähdään tyypillisesti hintavana ja monimutkaisena investointina, johon pienimmillä yrityksillä ei yksinkertaisesti ole varaa tai resurssia lähteä mukaan. Usein asia meneekin näin, sillä järjestelmän käyttöönotto voi maksaa kymmeniätuhansia euroja ja kestää kuukausia.

Jatkuvan kehityksen ja teknologioiden välisen kilpailun johdosta tilanne on kuitenkin muuttunut. Nykyisin markkinoinnin automaatio saadaan edullisimmillaan käynnistettyä jopa 11 euron kuukausihintaan, mikäli hyödynnetään Louhen tarjoamaa ActiveCampaign-ohjelmistoa. ActiveCampaign tarjoaa yrityksille kaikki yleisimmät markkinoinnin automaation toiminnallisuudet sekä erittäin helppokäyttöisen myynnin CRM-järjestelmän.

Jäljellä olevaksi haasteeksi jääkin enää se, että yrityksellä tulee olla selkeä kuva mitä markkinoinnin ja myynnin prosesseja halutaan automatisoida ja tieto siitä, kuinka ActiveCampaignia käytetään sekä minkälaista sisältöä kannattaa tuottaa asiakkaan ostopolun eri vaiheisiin.

Digimogulilla on kattava kokemus yritysten kasvun ja kilpailukyvyn kehittämisestä moderneja markkinoinnin teknologioita hyödyntäen. Kaikilla yrityksillä, jotka hankkivat ActiveCampaignin Louhelta, on nyt mahdollisuus ostaa ohjelmiston virallisen sertifioidun asiantuntijayrityksen, Digimogulin ActiveCampaign-työpaja ohjelmiston tehokkaaseen käyttöönottoon.

Lisätietoja:

Arto Remes
CEO, Digimoguli Oy
arto.remes@digimoguli.fi
040 558 0325

Mikael Kääriäinen
CEO, Louhi Net Oy
mikael.kaariainen@louhi.fi
046 600 3607

Lisää aiheesta

Ota yhteyttä