Blogi

Olemme kasvaneet monipuoliseksi hakukonemarkkinoinnin asiantuntijaksi

Olemme kehittäneet hakukonemarkkinoinnin osaamistamme voimakkaasti, jotta voimme palvella asiakkaitamme erilaisten markkinoinnin ja myynnin tavoitteiden saavuttamisessa.

Olemme kasvaneet monipuoliseksi hakukonemarkkinoinnin asiantuntijaksi

Digimoguli on Google Partner -toimisto, jolta löytyy vahvaa osaamista yritysten hakukonenäkyvyyden kehittämisestä erilaisten tavoitteiden saavuttamiseksi, tällaisia ovat esimerkiksi:

  • Uusien liidien hankinta
  • Varaustilanteen kasvattaminen
  • Verkkokaupan myynnin kasvattaminen
  • Verkkokaupan kokonaisostoksen kasvattaminen
  • Tunnettuuden parantaminen

Olemme vastanneet kysyntään ja vahvistaneet kuluvan vuoden 2018 aikana Google-hakukonemarkkinoinnin palvelujamme uusilla rekrytoinneilla sekä jatkuvalla kouluttautumisella. Digimogulilla onkin nyt suoritettuna kaikki mahdolliset Google-sertifikaatit, joita Google Partner -toimisto voi suorittaa todistaakseen ammattitaitonsa, näitä ovat:

  • Hakumainonta
  • Videomainonta
  • Shopping-mainonta
  • Display-mainonta

Näiden lisäksi yritykseltä löytyy Google Analytics IQ -sertifikaatti, joka tarkoittaa digitaalisen markkinoinnin analyysien teon hallinnan osaamista. Kaikki Googlen sertifikaatit on uusittava säännöllisin väliajoin. 

Hakukonemarkkinoinnin palvelumme koostuvat luonnollisen hakukonenäkyvyyden (hakukoneoptimointi) ja maksetun näkyvyyden (hakukonemainonta) kehittämisestä. Molemmat keinot tukevat toinen toistaan ja niillä on omat vahvuutensa.

Toteutamme monipuolisesti hakukonemarkkinointia jatkuvana palveluna, jolloin kehitystä tehdään hallitusti pala kerrallaan. Tuloksia seurataan aktiivisesti ja niiden pohjalta tehdään tarvittavia jatkotoimenpiteitä. Myös reagointi erilaisiin muuttuneisiin kilpailutilanteisiin on nopeaa.

Pidämme säännöllisesti yhteyttä Espanjassa ja Irlannissa toimiviin Googlen asiantuntijoihin, joiden kanssa sparraamme luottamuksella suurimpien asiakastiliemme kehitysideoita. Saamme myös tietoa Googlen tulevasta kehityksestä erilaisten beta-versioiden kautta.

Hakukonemarkkinoinnin asiakkaitamme ovat tällä hetkellä mm. Kuusamo Hirsitalot, Kaskipuu, Pohjois-Suomen Habita, Ideal-Keittiöt, Kuljetuspolar, Novec sekä useat muut pienemmät yritykset.

Lisää aiheesta

Ota yhteyttä